Cine sunt cei mai buni jucători de Counter-Strike și League of Legends din România? Aflăm pe 27 și 28 iunie la Mega Mall București în cadrul Esports Kings

Peste 1300 de jucători de Counter-Strike și League of Legends au participat la turneele din toată țara, iar echipele finaliste luptă pentru premii totale de 15.000 de euro

Săptămâna aceasta vom afla care sunt cei mai buni jucători de Counter-Strike și League of Legends din țară. Turneul Esports King, aflat la a doua ediție, își va decide în această săptămână învingătorii, pe 27 și 28 iunie, la Mega Mall, în București. Nu mai puțin de 1300 de jucători de Counter-Strike și League of Legends din 17 orașe din România au participat la turneele de calificare care au avut loc la Ploiești Shopping City, la Shopping City Râmnicu Vâlcea, la Brăila Mall, la Shopping City Timișoara, la City Park Constanța și Promenada Craiova.

10.000 de spectatori au participat și au susținut echipele favorite în cadrul etapelor turneului de esports care au avut loc în centrele comerciale NEPI Rockcastle din toată țara.

Cele 12 echipe calificate în finalele de Counter-Strike și League of Legends vor concura joi și vineri, de la ora 12:00, pentru premii totale de 15.000 de euro. Vârsta medie a finaliștilor este de 22 de ani, cel mai tânăr jucător având 16 ani, iar cel mai bătrân, 30 de ani.

La finalele Esports Kings de la Bucuresti, jucătorii și publicul se vor putea întâlni cu unii din cei mai iubiți streameri de gaming din România precum Theo Zeciu, Jaxi, iSilent și Imogen care vor oferi sesiuni de poze și autografe.

Esports Kings este un eveniment al NEPI Rockcastle powered by Old Spice și susținut de Vodafone, George, KFC, Cinema City, PRO Arena, Sport.ro și Virgin Radio.

Esports Kings este un eveniment organizat de Dăescu Borțun Olteanu și Nexus Gaming.

Views: 20

Lasă un răspuns