CES Unveiled Praga prezintă cele mai mari realizări din tehnologie

Consumer Technology Association organizează târgul CES Unveiled Prague. Evenimentul regional va avea loc în data de 20 octombrie și va celebra cele mai noi inovații a nouă companii din domeniul tehnologiei. Jan Mládek, ministrul ceh al Comerțului și Industriei, împreună cu Kelly Adams-Smith, șef adjunct a misiunii diplomatice a ambasadei SUA la Praga vor deschide târgul CES Unveiled Prague. O previzualizare a inovațiilor care vor fi prezente la Praga poate fi accesată aici.

CES_

“Praga a fost în centrul progreselor tehnologice din Europa Centrală timp de secole. Cu un mediu prosper pentru start-up-uri, capitala Cehiei este acum recunoscută global ca fiind un pol important al tehnologiei. Așteptăm cu nerăbdare să auzim mesajele liderilor guvernamentali din regiune cât și a ambasadelor prezente, împreuna cu părerile proprii privind planurile pentru viitor”, a declarat Gary Shapiro, președinte și CEO, Consumer Technology Association.

În cadrul CES Unveiled Prague vor participa următoarele companii:

CTA va semna un parteneriat cu CzechInvest, o agenție a Ministerului Comerțului și Industriei din Cehia ce va consolida competitivitatea economiei din această țară și care va sprijini start-up-urile din Cehia printr-o varietate de programe. În calitate de partener, CzechInvest va aduce la CES Unveiled Praga un grup de start-up-uri locale.

“Numărul start-up-urilor cehești crește de la un an la altul. Cehia găzduiește a doua piață din Europa Centrală conform numărului de start-up-uri. La nivel global, ecosistemul ceh al start-up-urilor este înca în curs de dezvoltare și are un potențial global mare, în special în domeniul ICT, în urma fuziunii dintre AVASR și AVG”, a declarat Karel Kučera, CEO al CzechInvest.

Arlington, VA, 18 Octombrie, 2016 – Consumer Technology Association

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: