CES 2017: Placile video GeForce GTX 1050 si GTX 1050 Ti sunt disponibile pe laptopuri

CES 2017: Plăcile video GeForce GTX 1050 Ti și GTX 1050 sunt disponibile pe laptopuri începând de astăzi, bazându-se pe același tip de silicon și pe aceleași funcționalități ca și variantele Pascal pentru descktop. Astfel, modelele GeForce® GTX 1050 oferă o experiență de gaming de calitate pe laptop-uri cu o grosime de doar 17 milimetri, însă dispun în același timp de îmbunătățiri precum NVIDIA BatteryBoost™, pentru o autonomie superioară a bateriei.

GTX_1050_Laptops

Noile laptopuri dotate cu GTX 1050 1050 Ti oferă o experiență rapidă și cursivă de gaming, precum și:

·       Performanțe și eficiență energetică de până la 3x mai bune decât în cazul generației anterioare de plăci video.

·       Gaming la 1080p @ 60 FPS și suport pentru cele mai noi feature-uri DirectX™ 12

·       Tehnologii grafice avansate precum NVIDIA GameWorks™ care oferă un plus de interacțiune și o experiență cinematică.

·       GeForce Experience™– aplicația ideală pentru gaming-ul pe PC. Permite descărcarea driverelor game-ready, optimizează jocurile și permite share-uirea celor mai importante momente din sesiunile de gaming.

·       Creativitate cu NVIDIA Ansel™ – opțiune in-game revoluționară care permite realizarea de capturi profesionale în timpul jocului.

·       Gameplay cursiv cu NVIDIA G-SYNC™ (pe laptopurile care suportă această tehnologie)

·       Posibilitatea de a face overclocking la fel ca în cazul desktop-ului

Peste 30 de modele de laptopuri cu plăci grafice GTX 1050 și 1050 Ti vor fi disponibile în primul trimestru al acestui an, fiind distribuite de cei mai importanți producători din lume. La CES vor fi prezentate modele noi dotate cu plăcile grafice amintite de la Acer, Alienware, ASUS, Dell, HP, Lenovo, MSI și nu numai. Mai multe modele vor fi disponibile la vânzare în cursul acestei săptămâni, urmând să dispună și de platforma Kaby Lake a Intel pentru laptopuri.

NVIDIA va avea disponibile laptopuri cu GTX 1050 la CES 2017, în zona Wynn Gaming Suite.

NVIDIA – 1.04.2017

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: