Cele mai recente ThinkPad™ X1 consolidează experiențe fără compromisuri cu laptopuri premium

Noile monitoare ThinkVision™ și soluțiile desktop ThinkCentre™ sporesc viziunea și experiența de colaborare
LAS VEGAS – 5 ianuarie 2022 – Lenovo™ ThinkPad X1 continuă să ofere experiențe utilizatorilor fără compromisuri cu laptop-uri premium conduse de o concentrare neobosită pe experiența clienților. În punctul culminant al portofoliului nostru ThinkPad, cele mai recente X1 Carbon 10th Gen, X1 Yoga 7th Gen și X1 Nano 2nd Gen depășesc și mai mult granițele designului atemporal ThinkPad și ale ingineriei intenționate. Sunt optimizate pentru lucrătorii și profesioniștii hibridi care caută niveluri mai ridicate de performanță, capacități audio și camere mai bune pentru o colaborare mai captivantă și un laptop mai sigur pentru a-i proteja de cerințele zilnice ale muncii hibride.


O bară de comunicații nou proiectată, care găzduiește o cameră superioară și microfoane de 360 ​​de grade cu câmp îndepărtat cu patru matrice, este completată de opțiunile de afișare OLED și de soluții alimentate cu Dolby, inclusiv Dolby Voice® cu cea mai recentă tehnologie de anulare a zgomotului, pentru experiențe audio-vizuale și de colaborare exemplare . Alimentat de cel mai recent Intel vPro® cu procesoare Intel® Core™ din a 12-a generație și Windows 11, noul ThinkPad X1 oferă securitate robustă ThinkShield™, completată de noua tehnologie Computer Vision (CV). CV-ul prezintă îmbunătățiri majore în detectarea prezenței utilizatorilor, oferind confidențialitate mai inteligentă, o comoditate de conectare mai simplă și un management mai bun al energiei.

ThinkPad X1 Nano a doua generație
În plus, inovațiile noastre se extind la un nou îndrăzneț ThinkCentre M90a Pro Gen 3 All-in-One (AIO) cu funcții avansate de colaborare individuală și de grup și un Tiny-in-One (TIO) reproiectat numit TIO Flex, care reimaginează afacerea modulară AIO. desktop pe care l-am prezentat în lume încă din 20141. De asemenea, dezvăluim noi monitoare ThinkVision din seria P de 27 inchi, care extind spațiile de lucru ale utilizatorilor și oferă funcții cu valoare adăugată pentru eficiență și productivitate în medii acasă sau la birou. Acestea pot include o stivă modulară opțională ThinkVision Voice-over-IP (VOIP) cu cameră web și difuzor pentru o soluție de colaborare video perfectă.
„Probabil” cele mai bune laptopuri de afaceri tocmai au devenit mai bune
Suntem foarte încântați de cele mai recente laptop-uri ale noastre și, pe măsură ce intrăm în cel de-al 30-lea an2 al căutării necruțătoare pentru perfecțiune, suntem foarte norocoși că ThinkPad a devenit un simbol al industriei. Ne bucurăm de oportunitățile pe care tehnologia le va aduce în următorii 30 de ani, în timp ce ne străduim să încântăm fanii existenți și sperăm să descoperim alții noi.

ThinkPad X1 Yoga a 7-a generație
ThinkPad X1 Carbon a atins un reper din a 10-a generație și continuă să ofere tot ce ar avea nevoie un profesionist modern; ThinkPad X1 Yoga a 7-a generație cu designul său din aluminiu premium prelucrat este elegant și puternic. Toate modelele acceptă acum procesoare Intel Core din seria P din a 12-a generație, care oferă un salt semnificativ în performanță, inclusiv modelul nostru emblematic și încă cel mai ușor ThinkPad de până acum, ThinkPad X1 Nano de a doua generație de mai puțin de 1 kg.
O caracteristică cheie de design este noua bară de comunicații care integrează opțiuni îmbunătățite pentru webcam FHD, declanșator de confidențialitate și microfoane cu patru matrice de câmp îndepărtat de 360 ​​de grade. Designul barei permite o cameră cu un senzor mai mare decât ceea ce se găsește de obicei pe laptopuri. Senzorul de 1,4 µm mărește calitatea imaginii mai ales în condiții de lumină scăzută.

ThinkPad X1 noua cameră FHD și Quad Mic Array
Noua tehnologie Computer Vision disponibilă în anumite modele ale celor mai recente ThinkPad X1 folosește o unitate de procesare neuronală (NPU) care generează metadate de la camera integrată pe baza recunoașterii cunoscute și a modelării algoritmului AI3. Tehnologia oferă o detectare a prezenței umane mai inteligentă, care recunoaște oamenii și intenția lor de a folosi computerul, spre deosebire de un coleg în trecere la birou sau o pisică de acasă și, prin urmare, se va trezi și se va debloca doar pentru ei, adăugând un strat suplimentar de confort. . Funcționează chiar și atunci când utilizatorul poartă o mască de protecție facială4. Pentru a economisi energie, Computer Vision poate, de asemenea, să închidă sau să estompeze afișajul atunci când utilizatorul privește în altă parte, îmbunătățind eficiența energetică și adăugând un strat suplimentar de confidențialitate în timp ce lucrează în locuri publice.

ThinkPad X1 Computer Vision și NPU
Îmbunătățirile ulterioare abordează nevoile critice ale unei forțe de muncă hibride în domeniile performanței, experienței utilizatorului, conectivitate și securitate. Repere includ:
Performanță:
o Cel mai recent Intel Core din a 12-a generație cu opțiuni Intel vPro, inclusiv procesoare U15 și P28
oWindows 11 Pro oferă experiență de sistem de operare de generație următoare
oMemoria LPDDR5 mai rapidă și opțiunile de stocare PCIe Gen 4 reduc latența sistemului
o Noul design al tastaturii de admisie a aerului pe X1 Carbon și X1 Yoga îmbunătățește performanța termică5
 Experiența utilizatorului:
oAfișaje vii, inclusiv opțiuni noi OLED de 2,8k pentru X1 Carbon și opțiuni OLED 4K pentru X1 Yoga plus panouri certificate Eyesafe cu lumină albastră scăzută
o Noua cameră FHD cu senzor de 1,4 µm cu tehnologie opțională Computer Vision
Suita oDolby creează o putere multimedia, inclusiv sistemul de difuzoare Dolby Atmos®, Dolby Vision® pe ecranele acceptate și Dolby Voice cu A

Hits: 9

%d blogeri au apreciat: