Cele mai performante soluții Fortinet integrate cu Cisco ACI pentru a oferi securizare pentru SDN

Integrarea soluțiilor FortiGate cu Cisco ACI oferă companiilor un nivel superior de securitate SDN, confidențialitate și conformitate în cloud și în centrele de date

Fortinet® (NASDAQ: FTNT) – lider global în soluții performante de securitate cibernetică, anunță integrarea celor mai performante platforme FortiGate next-generation firewall cu soluția Cisco ACI (Application Centric Infrastructure) pe infrastructura SDN (Software Defined Networking). Fiind cel mai rapid firewall din industrie, integrarea FortiGate cu soluția ACI va oferi clienților servicii de firewall, IPS, managementul amenințărilor cibernetice (Threat Management) și alte funcționalități de securitate în mediile dinamice care rulează pe infrastructuri de rețea Cisco, pentru o varietate de soluții de cloud și data center. Rezultatele pentru companii și service provideri vor fi o mai mare viteză de reacție și flexibilitatea rețelelor de tip cloud și data center, beneficiind în același timp de securitate la cel mai înalt nivel, confidențialitate și adaptabilitate.

11096423_965897260089207_1724443293171437574_o

”Fortinet se dedică să furnizeze cel mai înalt nivel de securizare pentru o varietate mare de medii,” afirmă Adrian Danciu, Director Regional la Fortinet. ”Am activat pe o arie largă de platforme cloud și SDN, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor clienților noștri, mai ales când aceștia își doresc viteză mare de operare și accesibilitate când vine vorba de aplicații și servicii de business. Extinzând eforturile către ACI de la Cisco, cea mai utilizată platforma SDN în acest moment, Fortinet completează încă o piesă din strategia globala și reiterează poziția de lider în securitatea centrelor de date.”

Prin colaborarea cu Cisco, Fortinet este capabil să extindă performanța, flexibilitatea, dar si beneficiile operaționale ale soluțiilor de securizare pentru SDN oferite de dispozitivele de securitate FortiGate fizice sau virtuale. Astfel, ajută clienții finali să reducă costurile de operare și în același timp să îmbunătățească nivelul de securizare, aducând o valoare mai mare investiției în Cisco ACI și în soluțiile Fortinet.

”Cu ACI putem oferi timpi mai buni prin procese de automatizare și scripting, în condițiile în care și clienții noștri solicită valori mai mari pentru serviciile L4-L7. Pentru programul de parteneriat furnizat de Cisco, integrarea cu structuri precum Fortinet este un real beneficiu pentru afacerea noastră” declară Erik Sohlman, manager de infrastructură la QBranch, un provider de servicii ICT din Stockholm, Suedia.

Sistemul de lucru deschis al Cisco ACI le permite partenerilor, cum este și cazul Fortinet, să funcționeze fără probleme cu structura ACI. Împreună, Cisco ACI și soluțiile de securitate Fortinet oferă o abordare automatizată bazată pe politici specifice aplicațiilor, ce permit aplicatiilor centrelor de date să scaleze la cerere într-un mod dynamic si securizat. De exemplu, în medii de tipul cloud și servicii administrate, deoarece serverele, mediile de stocare si alte structuri sunt special create pentru aplicații noi, partea de securitate poate fi implementată foarte simplu, asigurând controale adecvate de securitate chiar și înainte ca o aplicație să fie lansată. Acest lucru asigură confidențialitatea pentru utilizatori și grupuri de lucru, dar și o mai mare eficacitate și rapiditate pentru furnizori și echipa de IT internă.

“Cisco ACI oferă un mediu de lucru deschis cu API-uri care poate suporta o varietate de soluții ale liderilor din industrie,” afirmă Soni Jiandani, SVP, Cisco. ”Acest lucru asigură clienților noștri posibilitatea de a utiliza furnizorii și soluțiile lor preferate atunci când folosesc ACI. Automatizarea ACI bazată pe politici, atât pe platformele hardware cât și pe cele virtuale, combinată cu platformele FortiGate, oferă clienților comuni securitate și automatizare a rețelei.”

Fortinet® (NASDAQ: FTNT) – 19 mai 2015

 

 

 

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: