Cele mai noi tehnologii LG Electronics sunt anunțate la CES 2016

Se apropie CES (Consumer Electronics Show) 2016, iar primele zvonuri încep să fie confirmate. Astăzi, avem parte de primele informații oficiale în legătură cu planurile LG pentru marele eveniment. Noutățile vin din sfera Internet of Things (IoT), webOS și SMART TV, tehnologii care urmăresc un management eficient al resurselor pentru consumatori. În 2015 LG a avut o participare încununată de succes și a câștigat 41 de premii în cadrul acestei manifestații și promite să se mențină la înălțime și în 2016.

LG-SIGNATURE

Foto de pe siteul oficial LG aici

“Prezența LG Electronics la CES este deja tradiție. Suntem întotdeauna bucuroși să prezentăm cele mai noi tehnologii și produse ale companiei în cadrul acestei manifestații de renume. LG inovează în permanență și își dorește să fie peste așteptările clienților prin crearea de produse cu design impresionant și experiețe uniceîn utilizare”a declarat Bumseop Lee, Președinte LG Electronics România.

LG Electronics prezintă LG SIGNATURE

În cadrul CES 2016, LG Electronics va revoluționa zona de Home Entertainment și electrocasnice prin lansarea în premieră a unei game de produse high-end sub umbrela LG SIGNATURE. Specialiștii companiei au gândit împreună cu o echipă de experți un design special dezvoltat pentru televizoare, aparate frigorifice, mașini de spălat și echipamente de climatizare. Cele mai noi produse sub marca LG SIGNATURE vor fi disponibile spre vânzare și în Europa, alături de America de Nord și Asia.

webOS 3.0 și SMART TV mai aproape de consumator

Tehnologia ne domină viața de ceva vreme, iar Internet of Things (IoT) urmează să ne acapareze pe toți prin numărul mare de produse electronice ce vor fi echipate cu mecanisme de transmitere wireless a informațiilor. La ediția din 2016 a CES, LG urmează să prezinte cele mai noi specificații și funcționalități ale categoriei SMART TV, prin webOS 3.0 și platforma Smart TV dedicate.

Încă de la lansare, platforma webOS s-a bucurat de succes atât în rândul consumatorilor, cât și printre experții din domeniu. LG Electronics urmează să prezinte la CES 2016 o platformă webOS 3.0, îmbunătățită, cu mai multe funcționalități și conținut care să-i ofere consumatorului o experiență cât mai facilă și mai atrăgătoare. Pe lângă caracteristicile deja cunoscute precum Magic Zoom și Magic Mobile Connection, webOS 3.0 vine și cu o variantă actualizată a funcției Magic Remote pentru o interacțiune simplificată.

CES 2016 este unul dintre cele mai mari târguri de tehnologie din lume. În 2016, târgul va avea loc în perioada 6-9 ianuarie 2016, în Las Vegas-Nevada. Timp de câteva zile, cei mai mari producători din domeniu vor călca pragul evenimentului. La ediția din 2015  au fost prezenți peste 3000 de expozanți și cca. 160.000 de vizitatori.

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KoreaStock Exchange: 066570.KS) este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informaţiilor şi comunicaţiilor. Compania are peste 82.000 de angajaţi în cele 119 birouri din întreaga lume. Cu vânzări globale de 53.10 miliarde USD în 2013, LG este o companie alcătuită din patru mari divizii: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution şi Vehicle Components. LG Electronics este unul dintre cei mai mari producători de televizoare cu ecran plat, dispozitive mobile, aparate de aer condiţionat, maşini de spălat și frigidere de pe piaţa mondială. LG este Partenerul Anului ENERGY STAR® în 2014. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.LGnewsroom.com.

București, 23 decembrie 2015 – LG Electronics

Views: 0

Lasă un răspuns