CEL MAI RECENT UPDATE AL EA SPORTS™ F1® 22 ADUCE DESIGN SPECIAL PENTRU MONOPOSTURILE MCLAREN ȘI COEFICIENȚI NOI PENTRU PILOȚI

Designul special al monopostului McLaren Racing din Future Mode va fi disponibil în F1® 22, începând cu 11 octombrie

Actualizarea coeficienților piloților îi aduce lui Max Verstappen un Rating Total 96

Codemasters™ și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) introduc noi elemente speciale pentru jucătorii EA SPORTS F1® 22, care reflectă sezonul Formula 1® prin designul special al monopostului McLaren Racing, conceput pentru a fi utilizat în Grands Prix-urile din Singapore și Japonia. Update-ul este destinat Future Mode și va fi disponibil începând cu 11 octombrie, ca parte a pachetului Podium Pass Series 3*, înlocuind designul standard al monopostului McLaren Racing timp de o lună.

Future Mode este inspirat din peisajele futuriste și inovatoare din Singapore și Japonia. Stilul grafic 3D înfățișează o paletă luminoasă și variată de nuanțe neon. După o lună, fanii vor putea descărca noul design al monopostului McLaren în mod gratuit [SW1] și îl vor putea folosi în cadrul jocului. Acesta va fi folosit și de către echipa McLaren Shadow în F1® Esports Series, între 12 și 14 octombrie.

„Suntem încântați de colaborarea cu McLaren Racing pentru a oferi un nou design cu durată limitată pentru monopost,” spune Paul Jeal, Snr Director F1 Franchise la Codemasters. „Știm cât de mult iubesc jucătorii design-urile unice, iar modul Future nu va face excepție.”

Având la bază autenticitatea, studioul a făcut public ieri un al doilea update la coeficienții piloților, în colaborare cu experții Formula 1® David Croft, Alex Jacques și Anthony Davidson, pentru a reflecta și mai bine performanța fiecăruia până la și din timpul FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA 2022. Supremația lui Max Verstappen îi conferă un scor general de 96, cu două puncte în fața următorului clasat. Performanța îmbunătățită pe care Zhou Guanyu a avut-o pe pistă nu a trecut neobservată, iar acum scorul său a crescut cu 8 puncte comparativ cu cel din ziua lansării.

Hits: 8

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: