Cel mai nou monitor curbat Philips

  • Monitorul cu cea mai mare gamă cromatică disponibilă – 130% sRGB și 104% NTSC
  • Rază de curbură elegantă de 1800mm cu tehnologia Adaptive Sync
  • Conectivitate ușoara și sunet performant

278E8QJAB_QSB_QDSB_QBAB_ftr_rflx

Philips lansează un nou monitor curbat de 27 de inci. Noul model dispune de o gamă de culori mai mare prin intermediul tehnologiei Ultra Wide-Color pentru o redare cât mai precisă a culorilor.

Cu o rază de curbură de numai 1800 mm, monitorul 278E8QJAB oferă o experiență extrem de captivantă, deoarece crește percepția profunzimii reduce distorsiunile imaginilor. Împreună cu tehnologia Adaptive Sync, acest model oferă o experiență omogenă de vizionare.

Ultra Wide-Color, Full HD, monitorul 278E8QJAB oferă una dintre cele mai largi game de culori. Tehnologia Ultra Wide-Color suportă o gamă mai largă de culori, 130% din spectrul sRGB (104% NTSC), spre deosebire de valoarea tipică a sRGB de 99% (72% NTSC). Aceasta se extinde pe gama de culori pe care utilizatorii o pot percepe pe ecran prin îmbunătățirea hardware-ului, decât prin reglarea fină a setărilor software.

Această prezentare necesită JavaScript.

Tehnologia Ultra Wide-Color este utilă pentru diverse sarcini: prin intermediul reproducerii exacte, cumpărători on-line, de exemplu, pot vedea exact culoarea produselor pe care le comandă – fie că e vorba de automobile, o bucătărie nouă sau haine. În ceea ce privește video-urile, tehnologia Ultra Wide-Color asigură că ceea ce a fost filmat este exact ceea ce este difuzat pe ecran. Regizorii, monteurii și fotografii pot să se bazeze pe o reproducere fidelă a culorilor în timp ce utilizatorii monitoarelor vor putea vedea exact viziunea regizorului.

Noul monitor de 27 de inci dispune de funcții create special pentru a face din momentul vizionarii o reală plăcere. Tehnologia Flicker-Free reglează automat luminozitatea pentru a obține o imagine mai stabilă, în timp ce Philips SmartImage Lite ajustează setările pentru a potrivi conținutul care este afișat, îmbunătățind în mod dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și a clipurilor video – toate acestea în timp real, la simpla apăsare a unui buton. Monitorul este echipat cu DisplayPort pentru transferul de date de mare viteză, precum și cu port HDMI. De asemenea, integrat acesta mai deține și o pereche de difuzoare stereo de înaltă calitate, pentru a completa efectele vizuale extraordinare cu o calitate audio perfectă.

Noul monitor Philips 278E8QJAB E-Line va fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna martie 2017 la un preț recomandat de 1.259 lei.

Specificații tehnice:

Specification Philips 278E8QJAB display
LCD panel type VA LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 27 inch / 68.6 cm
Aspect ratio 16:9
Optimum resolution 1920 x 1080 @ 60Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Display colors 1.7 billion
Color gamut (typical) NTSC 104% (based on CIE 1976)
sRGB 130% (based on CIE 1931)
Picture enhancement SmartImage Lite
Convenience ·         Built-in Speakers: 3 W x 2

·         Kensington lock

·         Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Connectivity ·         Signal Input: VGA (Analog ), DisplayPort, HDMI (digital, HDCP)

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Stand ·         Tilt: -5/20 degree
Sustainability ·         Environmental and energy: RoHS, Lead-free, Mercury-free

·         Recyclable packaging material: 100 %

Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, BSMI,
cETLus, CEL, WEEE, CECP, TUV Ergo, TUV/GS
Cabinet ·         Color: Black

·         Finish: Glossy

București, 2 martie, 2017 – MMD

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: