Cel mai nou bundle cu plăci grafice GeForce

Începând de astăzi, utilizatorii care achiziționează una din plăcile grafice GeForce GTX 1050, GTX 1050 Ti sau GTX 1060 pot alege gratuit unul dintre noile titluri ”indie” lăudate de comunitatea de gaming; bundle-ul este valabil pentru o perioadă limitată de timp. GeForce GTX 1050 și GeForce GTX 1060 sunt două dintre cele mai performante plăci grafice lansate vreodată, ideale pentru jocuri spectaculoase în FullHD și pentru titlurile importante lansate în perioada sărbătorilor de iarnă.

NV-GF-GTX-1050-KV-High_1476743985

Utilizatorii pot opta pentru următoarele jocuri:

– Maize, de la Finish Line Games  Maize este un joc de aventuri first-person, în care doi oameni de știință interpretează greșit o notă din partea guvernului SUA și creează un porumb cu conștiință. Iar asta nu e nici pe departe singura propoziție ciudată care caracterizează acest joc.

GeForce_GTX_1060_01

Redout, de la 34BigThings  Redout este un tribut adus jocurilor vechi de curse de mașini, precum F-Zero, WipeOut, Rollcage și POD. Este un joc care oferă o experiență fără compromisuri, rapidă și dură, impregnată cu senzațiile de vertij specifice jocurilor arcade cu mașini de curse.

– Raw Data, de la Survios  Conceput pentru mediul VR, Raw Data este un joc de acțiune cu adversari dificili și dispune de comenzi intuitive și o atmosferă sci-fi care introduce gamerii în mediul ireal din Eden Corp. Puteți juca singuri sau în echipă și să deveniți eroii propriului thriller tehno futurist. (Pentru a juca Raw Data, vă recomandăm placa grafică GTX 1060; de asemenea, necesită un HTC Vive).

În România, bundle-ul este disponibil la partenerii: eMAG, PC Garage, evoMAG, Mediagalaxy și Cel.ro.

Hits: 0

One thought on “Cel mai nou bundle cu plăci grafice GeForce

  • 15 decembrie 2016 la 2:39 AM
    Permalink

    Buna, uite ca am gasit aceasta pagina despre Cel mai nou bundle cu plăci grafice GeForce .
    Cred ca saitul cristiannicolau.ro este unul dintre mai bune pagini de
    pe internetul din Romania. Mult spor pe mai departe.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: