Cel mai bun somelier din Franţa prezent în cadrul SmartDrinks of Bucharest, salonul de băuturi fine

Prima ediţie SmartDrinks of Bucharest, evenimentul dedicat exclusiv pasionaților de băuturi fine, şi-a deschis ieri porţile la Galeriile ArtMark, iar astăzi, 5 noiembrie, este rezervată amatorilor, care pot participa la activități speciale ce implică degustări de băuturi premium. Doritorii au putut degusta branduri premium de vin, rom sau gin şi au luat parte la activităţile speciale organizate de iniţiatori. De asemenea, aceștia pot afla informații inedite direct de la experți naționali și internaționali.

IMG_4449

În atmosfera elegantă a Galeriilor ArtMark, participanţii la salonul de băuturi fine s-au bucurat de prezenţa lui Dominique Laporte, desemnat, în 2004, cel mai bun somelier din Franța. Totodată, românul Virgil Dumitraşcu, singurul somelier de bere din Europa de Sud – Est a susţinut o prezentare de sortimente internaţionale de bere. Aceasta a fost urmată de degustări de şampanie şi vin.

SmartDrinks of Bucharest se desfășoară pe parcursul a două zile, 4- 5 noiembrie,  timp în care cei peste 15 expozanți, prezenți cu standuri proprii, le ofera participanților experiențe unice. Printre brandurile prezente la SmartDrinks se numără: Domaine Barville, Chateau la Verriere, Chateau Ksara, Bisquert, Deveaux Campagne si Besserat de Bellefon, Portia, Federalist, Villa Caffagio, Gin Mare, Monkey 47, 1724, Diplomatico, Atlantico, Miller, Grolsch.

Invitații speciali ai salonului de băuturi fine sunt: Dominique Laporte, Costin Gache, Hilde Loulier – Director de export Europa – Asia – Africa BROTTE, David Boxall – Director de vânzări BERMAR Intl, Bogdan Tănăsoiu – CEO BBC, Wine and Spirits, Sandro Casimirri – Manager de export Gruppo La-Vis, Duncan Hyter – Manager de export, Vantguard, Matthieu Luneau – Manager de export Champagne Besserat de Bellefon și Pierre Damidot – Ambasador de brand, Champagne Deveaux, José Rafael Ballesteros Vargas – Manager de export Europa, Diplomatico Rum, John Fee- CEO Fee Brothers.

Accesul la eveniment se face numai pe bază de invitație sau cu bilet achiziționat la intrare, în valoare de 100 de lei. Invitația poate fi obținută automat, în urma unei comenzi făcute pe site-ul www.smartdrinks.ro.

SmartDrinks of Bucharest reunește specialiștii din domeniul băuturilor într-un eveniment dedicat amatorilor și pasionaților de băuturi premium. SmartDrinks of Bucharest este organizat de către compania Alma Tim Distribution S.R.L.

București, 5 noiembrie – SmartDrinks of Bucharest

Visits: 2

Lasă un răspuns