Cel mai bun smartphone pentru fotografii: Mi 11 Ultra se lansează la nivel global

Echipat cu una dintre cele mai puternice camere din istoria telefoanelor și procesorul de top Qualcomm® Snapdragon™ 888, flagship-ul Xiaomi aduce cea mai revoluționară tehnologie la dispoziția utilizatorilor din întreaga lume

București, ROMÂNIA, 29 martie 2021 – Xiaomi a lansat la nivel global Mi 11 Ultra, cel mai bun flagship al companiei, care va revoluționa fotografia și filmarea în rândul smartphone-urilor. Mi 11 Ultra face un salt important în privința tehnologiei camerelor de pe telefoanele inteligente, prin debutul global al senzorului larg Samsung GN2. Dispozitivul merge și mai departe prin setup-ul triplu la nivel pro, format numai din camere “principale”. Datorită acestuia, Xiaomi ajunge din nou în topul DXOMARK: Mi 11 Ultra este cel mai bun telefon inteligent pentru fotografii din lume. Cu ecran DotDisplay quad-curved de 120Hz și WQHD+, încărcare cu fir și încărcare wireless turbo la 67W, dar și certificare IP681, Mi 11 Ultra oferă o experiență premium dusă la extrem.

Lasă creativitatea să iasă la suprafață cu ajutorul unui setup triplu de camere la nivel pro

Mi 11 Ultra marchează un reper important în fotografia la cel mai înalt nivel cu telefoanele inteligente și continuă tradiția Mi 10 Ultra. Setup-ul triplu de camere la nivel pro are un hardware de mare putere și un software avansat, care i-au adus primul loc în clasamentul DXOMARK.

Camera principală de 50MP folosește cel mai mare senzor de pe piață al momentului, GN2 de la Samsung. Acest senzor de top a fost dezvoltat în parteneriat de Xiaomi și Samsung pentru a ajunge în premieră la o dimensiune de 1/1.12″. Este capabil să producă Super Pixeli 4-in-1 de 2.8μm. Algoritmul de noapte îmbunătățit de Xiaomi este capabil să capteze fotografii luminoase și detaliate chiar și în condiții de lumină de doar 0.02 lucși. De asemenea, Mi 11 Ultra este primul telefon inteligent Xiaomi echipat cu sistemul focal laser pe mai multe puncte, Time-of-Flight, care detectează o hartă de profunzime exactă cu 64 de zone. Acest sistem îi permite să focalizeze mai rapid, mai exact și cu un câmp vizual mai larg.

Mi 11 Ultra este echipat și cu o cameră de 48MP ce asigură un zoom optic 5x, dar și un zoom hibrid 10x și un zoom digital 120x. De asemenea, camera ultra-wide de 48MP este  foarte puternică, iar senzorul Sony IMX586 captează un câmp vizual foarte larg, de 128°. Acest setup hardware fără compromisuri este asistat de un algoritm AI ce corectează eficient distorsiunea lentilelor pentru a asigura fotografii optime de peisaje și grupuri.

Mi 11 Ultra duce mai departe tradiția generațiilor trecute de telefoane inteligente și este dotat cu cele două tehnologii atât de apreciate la Mi 10 Ultra, Dual Native ISO Fusion și Stagger-HDR.

Telefonul performează și la capitolul filmare. Toți cei trei senzori înregistrează la calitate video 8K 24fps, iar camera principală este dotată cu tehnologiile Dolby Vision® și HDR10+. Astfel, calitatea și acuratețea imaginilor sunt excelente, cu luminozitate perfectă și o reprezentare a umbrelor foarte exactă.

Display quad-curved WQHD+ de 120Hz și sunet Harman Kardon

Mi 11 Ultra are un ecran de 6.81” 120Hz WQHD+ Samsung AMOLED quad-curved DotDisplay făcut din material E4. Display-ul oferă o luminozitate maximă de 1,700 niți și poate reproduce 1.07 miliarde de culori. Gradarea este mai fină și mai naturală, culoriile mai vii și mai exacte. Rezoluția de 3200 X 1440, rata de refresh de 120Hz și rata de răspuns a ecranului de 490Hz vin în completarea unui ecran ultra fluid, rapid și detaliat. Protecția sa este asigurată de Corning® Gorilla® Glass Victus™.

Mi 11 Ultra vine cu încă o surpriză: are un display secundar pe spate. Acesta nu doar că dublează ecranul principal prin afișarea informațiilor cheie, precum data, ora și notificările, dar poate fi folosit și ca oglindă pentru selfie-uri.

Sistemul audio al lui Mi 11 Ultra este la înălțime. Telefonul are difuzoare duale, calibrate de experții Harman Kardon, colaborare ce a început odată cu lansarea Mi 11. În partea de jos, Mi 11 Ultra are un difuzor superlinear și mai puternic de 1216P, care îi asigură o amplitudine maximă de 0.8mm, cea mai “zgomotoasă” din industrie. Cu o configurare hardware de excepție, detectare inteligentă a sunetului și reglajele unor specialiști de top, Mi 11 Ultra oferă o performanță audio optimă.

Bateria ajunge la 100% în mai puțin de 36 de minute2 cu încărcare la 67W atât prin cablu, cât și wireless turbo

Mi 11 Ultra duce mai departe tradiția cu un alt record, prin tehnologia de încărcare la 67W atât prin cablu, cât și wireless turbo, cea din urmă fiind și cea mai rapidă din industrie în acest moment. Prin ambele metode, bateria de 5,000mAh a lui Mi 11 Ultra ajunge la 100% în doar 36 de minute2, fără diferențe de timp între tehnologia prin cablu și cea wireless.

Mi 11 Ultra aduce în prim-plan o tehnologie 6x supercharge dezvoltată intern, un nou circuit integrat de încărcare wireless la 30V, precum și o tehnologie de control a curentului la mai multe nivele ce asigură o creștere de 10% a vitezei de încărcare1.

Bateria lui Mi 11 Ultra este construită dintr-un material inovator: a doua generație de catozi de nano oxizi de siliciu. Acest material are o capacitate lithium ion de 10 ori mai mare de a stoca catozii tradiționali de grafit, eficientizează densitatea energetică și rezolvă problemele circuitelor lungi.

Construcție ceramică premium cu certificare IP68 de rezistență la praf și apă

Mi 11 Ultra are un spate ceramic premium, plăcut la atingere și un design elegant. Telefonul este disponibil în două culori: Ceramic White și Ceramic Black.

Mi 11 Ultra este certificat IP68 la praf și apă2. Pentru a ajunge la standardele IP68, Mi 11 Ultra folosește o supapă de presiune cu permeabilitate ridicată. Spatele ceramic are o rază de îndoire unidirecțională mai mică, redusă de la 0.2mm la 0.1mm. Telefonul a fost testat la o adâncime a apei de până la 1.5m timp de 30 de minute și i s-au adăugat alerte de umiditate în portul de încărcare.

Performanțe flagship cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 888 și tehnologia de răcire inovativă în trei faze

Mi 11 Ultra este alimentat de procesorul flagship Qualcomm® Snapdragon™ 888 și are o stocare combinată ultra-rapidă LPDDR5 + UFS 3.1. Pe lângă specificațiile de top, performanța procesorului este îmbunătățită de sistemul de răcire de înaltă capacitate. Odată cu debutul Mi 11 Ultra, Xiaomi lansează noua tehnologie de răcire în trei faze. Aceasta înlocuiește protecția cu gel termic a procesorului cu un material macromolecular, care este mai eficient și are proprietăți de izolare mai bune, mărind performanțele de conductivitate termice cu 100%1.  Prin acest sistem de răcire în trei faze, Mi 11 Ultra oferă performanțe de top constante. Dotat și cu modul Game Turbo 4.0, Mi 11 Ultra rulează perfect chiar și cele mai solicitante jocuri.

Hits: 7

%d blogeri au apreciat: