Ceasurile inteligente și ochelarii pentru realitatea virtuală, gadget-urile cele mai căutate de români în perioada Paștelui

  • EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri de telecom din România, preconizează creșteri ale vânzărilor în perioada Paștelui cu 30% mai mari față de anul trecut
  • În 2015, cele mai populare produse achiziționate de Paște din magazinele EuroGsm au fost accesoriile din gama wearable – ceasurile și brățările inteligente, dar și dronele și boxele portabile
  • ThePhoneGeeks, echipa de specialiști ai EuroGsm, estimează că accesoriile vedetă în această perioadă vor fi ceasurile inteligente și ochelarii pentru realitate virtuală

Ceasurile inteligente, ochelarii pentru realitate virtuală și camerele foto capabile să filmeze 360˚ vor fi printre cele mai căutate gadget-uri în perioada Paștelui, estimează specialiștii EuroGsm. Astfel, pentru această perioadă, compania estimează creșteri ale vânzărilor cu 30% mai mari decât în perioada Paștelui de anul trecut.

În anul 2015, interesul clienților EuroGsm pentru achiziționarea de gadget-uri și accesorii a continuat să crească, fiind impulsionat inclusiv de ofertele speciale precum cele de Paște. Astfel, în aceeași perioadă a anului trecut, produsele ”erou” în magazinele EuroGsm au fost accesoriile din gama wearable (ceasurile și brățările inteligente), dronele, boxele portabile și acumulatorii externi. Cu ocazia Paștelui 2015, cel mai vândut smartwatch în magazinele EuroGsm a fost Motorola Moto 360, iar compania estimează, pentru anul acesta, o dublare a cererii de produse din această gamă.

Zoltan-Halmai-director-comercial-EuroGsm

“Piața de gadget-uri și accesorii din România evoluează de la un an la altul, în ton cu tendințele piețelor din afară. În acest context, consumatorii români au devenit din ce în ce mai interesați de achiziționarea unor produse eficiente și, în același timp, performante. EuroGsm a urmărit în fiecare an, cu atenție, comportamentul de consum al românilor, adaptându-și ofertele în raport cu cerințele clienților. De aceea, preconizăm că produsele vedetă în perioada Paștelui vor rămâne, cu siguranță, smartwatch-urile și ochelarii pentru realitatea virtuală care au apărut la începutul lui 2016, precum și primele camere cu dispozitive ce permit filmarea la 360˚. Aceste tendințe ne ajută să estimăm că perioada Sărbătorilor de Paște va însemna o creștere cu minim 20% a vânzărilor față de o perioadă normală din an” a declarat Zoltan Halmai, director comercial al EuroGsm.

Drona controlată de pe smartphone, ceasul inteligent sau acumulatorii externi, printre cadourile de Paște recomandate de EuroGsm

Pentru perioada pascală, ThePhoneGeeks, specialiștii EuroGsm, vin în sprijinul clienților cu o serie de idei și recomandări de cadouri – gadget-uri și acesorii ultra-performante și inovatoare.

Pentru domnii pasionați de tehnologie, echipa ThePhoneGeeks recomandă drept cadouri de Paște drona controlată de pe smartphone, ochelarii pentru realitatea virtuală, smartwatch-ul, sportwatch-ul sau sistemul audio performant. Dintre acestea, mini drona Rolling Spider reprezintă unul dintre cele mai apreciate gadget-uri din ultimii ani, fiind un device care poate fi controlat atât în interior, cât și în exterior și care poate fi acționat direct de pe smartphone.

Ochelarii pentru realitatea virtuală Samsung Gear VR, un gadget preferat de clienții EuroGsm și în anul anterior, este unul dintre cele mai spectaculoase produse. Acesta poate transpune consumatorul într-o lume virtuală, fidelă realității prin autenticitatea detaliilor. Utilizatorul poate descoperi și explora locuri îndepărtate, poate viziona filme sau naviga pe internet.

Un cadou pe placul bărbaților poate fi și sport watch-ul Vector Watch (ceasul inteligent pentru susținerea activității sportive), un gadget românesc destinat pasionaților de sport și activități outdoor, rezistent la apă, capabil să monitorizeze activitatea fizică indiferent de sportul practicat – de la alergat și înot, până la golf.

Pentru doamnele amatoare de tehnologie, echipa ThePhoneGeeks consideră că printre cele mai potrivite cadouri se numără smartwatch-ul, casca Bluetooth, brățara fitness sau acumulatorul extern.

Pentru sportivele amatoare, EuroGsm recomandă brățara fitness Forever SB-100 Active Line, dispozitiv care monitorizează întreaga activitate, de la încheietura mâinii. Datele obținute sunt disponibile prin conectarea brățării la un smartphone prin aplicația dedicată.

Un gadget ce îmbină eficient utilul cu plăcutul este acumulatorul extern Trendz Mirror Vintage, produs care permite, pe lângă încărcarea telefonului, și înlocuirea nelipsitei oglinde de geantă, fiind un device cu oglindă încorporată. Un cadou la fel de special pentru femei poate fi casca Bluetooth White Diamonds Swarovski, o cască wireless cu cristale Swarovski.

Despre EuroGsm

EuroGsm este compania specializată telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o reţea de magazine extinsă la 110 unități în 77 de orașe în cei 19 ani de existență. Compania aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, telefoane de ultimă generație, accesorii și o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date.

21 aprilie 2016 – EuroGsm

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: