Ce-i corect, este corect: LINO LADA, cel mai gustos desert!

Iubești deserturile, nu-i așa?! Păi cum să nu… Și când te gândești la ceva dulce și bun, ce-ți trece prin minte? De exemplu acum! Uite, îți citim gândurile și vedem foarte clar, desertul cel mai popular: clătitele. Bine, bine, clătitele sunt cele mai cerute, dar întrebarea e: cu ce să fie umplute?!

Din 1998, brandul LINO a pus la dispoziția iubitorilor gustului dulce delicioasa cremă tartinabilă LINO LADA, care a cucerit piața rapid. Obținută din cele mai bune ingrediente de origine naturală – cea mai bună cacao, cel mai bun lapte integral și cele mai bune alune – crema este perfectă pentru a fi consumată nu doar ca umplutură pentru clătite, dar și pentru croissante sau prăjituri, cu înghețată, pe felii de pâine prăjită sau pur și simplu direct din borcan, cu lingura.

Îți place cocosul? Atunci al tău este sortimentul LINO LADA Cocos! O cremă albă, din lapte, cu alune de pădure de cea mai bună calitate și făină de nucă de cocos (fără gluten, deci!), o combinație irezistibilă care îți va desfăta papilele gustative. Fiind un produs bogat în vitamine și minerale, poate fi nu doar un mic dejun delicios alături de un pahar cu lapte, ci un mic dejun hrănitor, care îți dă energie pentru întreaga zi. Și nu uita că alunele sunt o sursă naturală de vitamina E, iar laptele una de calciu, și împreună realizează echilibrul nutrițional perfect.

Stai așa, că avem și-un sortiment de multă lume preferat, care laptelui îi este dedicat: LINO LADA Lapte (cu lapteintegral și cu cele mai fine alune).

Greu de ales, nu-i așa, pentru clătita aia a ta… Vrei și cremă albă, dar ai vrea și neagră. Se rezolvă, dragă! Alege LINO LADA Duo, cu lapte integral, cacao și alune. Să știi că e adevărat, nu ne ținem de glume!

Pentru momente speciale, memorabile, LINO LADA Gold este produsul premium cu care garantat impresionezi. Este o fabuloasă cremă tartinabilă care conține cel mai ridicat procent de alune de pădure mărunțite și coapte, cu un gust și-o textură aparte. Cu asta poți să zici că „lovești sub centură”, că o să-i dai pe toți pe spate cu așa umplutură!

De mai bine de 20 de ani, toți iubitorii de deserturi se pot bucura după pofta inimii de cea mai delicioasă și mai sănătoasă cremă tartinabilă care se găsește pe piață: LINO LADA. De ce am zis că toți? De unde știm? Este simplu. Pentru că LINO LADA știe cât de diferite sunt gusturile și preferințele consumatorilor, se prezintă în fața lor în mai multe variante. Și este practic imposibil ca cineva să nu își găsească printre ele gustul favorit.

Views: 2

Lasă un răspuns