Cat® S60, primul smartphone din lume cu cameră termică integrată

Cat® phones anunță lansarea noului flagship Cat S60, primul smartphone din lume cu cameră fototermică integrată, acesta fiind în același timp smartphone-ul cu cea mai mare rezistență la apă din lume. Dispozitivul a fost prezentatla Mobile World Congress 2016, în Barcelona.

Cat S60 dispunede o cameră foto termică integrată, dezvoltată de FLIR, liderglobal în tehnologia imaginilor termice, care le permite utilizatorilor Cat să fie primii din lume în folosirea smartphone-urilor pentru scopuri diverse, precum detectarea pierderilor de căldură din jurul ferestrelor și ușilor, detectarea zonelor de umiditate și a zonelor lipsite de izolație, identificarea aparatelor electrice supra-încălzite și a circuitelor. De asemenea, smartphone-ulle permite utilizatorilor să aibă vizibilitatepe întuneric.Cat S60_RO_3

Camera termică afișează pe ecrancăldura invizibilă pentru ochiul liber, scoțând în evidență diferențele de temperatură.Camera foto poate identifica nivelul de căldură și poate măsura temperaturile de suprafață de la o distanță de la 15 m până la 30 m. În plus, camera le permite utilizatorilor să vizualizeze diferite obiecte în atmosferă obscură, cum ar fi fumul, oferind o serie de beneficii pentru profesioniștii din domeniul construcțiilor, lucrătorilor din domeniul public, amatorilor de sporturi în aer liber, dar și pentru intervențiile de urgență.

Noul Cat S60 este rezistent la apă, la adâncimi de până la 5m, timp de o oră, caracteristică ce îi permite să fie folosit și caaparat foto subacvatic, împingând astfel limitele tehnologiei mobile si permițând să fie folosit într-o serie largă de scenarii și contexte.

„Pentru ca un smartphone să se diferențieze de altele, este nevoie de inovație. Suntem mândri să colaborăm cu FLIR și să anunțăm o premieră importantă în lume,” a declarat Peter Stephens, CEO Bullitt Group, deținătorul licenței mondiale pentru dezvoltarea de terminale mobileCaterpillar. „Lansarea Cat S60 reprezintă un moment important pentru industria smartphone-urilor. Suntem încântați să aducem tehnologia termică în mâinile utilizatorilor de telefoane Cat și să descoperim beneficiile și scenariile de utilizare zilnică pentru consumatori.”

Această prezentare necesită JavaScript.

„Am fost foarteîncântați să colaborăm cu Bullitt Group pentru cel mai recent telefon Cat și să integrăm camera noastră termică în acest smartphone, pentru a oferi împreună un produs de telefonie mobilă cu adevărat inovator și revoluționar,” a declarat Andy Teich, președinte și CEO, FLIR. „CAT S60 le aduce utilizatorilor de mobile din întreaga lumea experiența unui alșaselea simț, ce poate fi oferită doar de o imagine termică.”

Cat S60 intră în categoria robustă a telefoanelor inteligente, fiind extrem de solid și rezistent. Este compatibil cu standardele militare din SUA și chiar le depășește, fiind construit pentru a rezista căderilor pe ciment de până la 1,8m și este rezistent atât la praf, cât și la apă. Ecranulversatil și luminos este vizibil chiar și sub lumina puternică a soarelui, iar interfața tactilă poate fi controlatăchiar și cu degetele ude sau purtând mânuși. De asemenea, este protejat de cel mai nou tip de sticlă Corning® Gorilla® Glass 4.

Specificațiile Cat S60:

 • Ramă din metal turnat sub presiune
 • Rezistență la cădere de până la 1,8m, MIL Spec 810G
 • Ecran luminos (540 nits), sticlă Gorilla Glass 4
 • Ecran multi-touch de 4.7” HD, ce răspunde la comenzi tactile cu degete umede și mânuși
 • Baterie optimizată de 3800mAh
 • Calitate audio performantă(>105dB)
 • Cameră foto principală subacvatică, dual flash,de 13 MP; cameră foto secundară 5MP
 • 4G LTE
 • Procesor octa-core Snapdragon 617
 • Memorie 32GB ROM, 3GB RAM
 • Android™ Marshmallow
 • Aplicație dedicată pentru camera termică FLIR cu tehnologia MSX, imagine statică, panoramă și clipuri video; palete de căldură interschimbabile; aparat de măsurarea temperaturii; afișaj al datelor minime, maxime și medii de temperatură.

Cat S60 esteprezentatîn premieră la MWC 2016, în perioada 22-28 februarie, la standul CS80 și va fi disponibil anul acesta la un preț recomandat de 649€ / 599$

Pentru mai multe imagini,vă rugăm vizitați: https://www.dropbox.com/sh/oec23yhssoplabg/AAAQl2LFwpYt98BvLzKtT4Ela?dl=0

Despre dispozitivele și accesoriile Cat:

Brandul Cat înseamnă încredere, rezistență, fiabilitate și calitate. ADN-ul Cat se regăsește în fiecare telefon mobil Cat și în accesoriile oferite de Bullitt Mobile Ltd. Un nou produs a fost creat pentru comunicații wireless și îndeplinește o varietate de nevoi ale unei vieți exigente. Pentru a afla mai multe despre telefoanele și accesoriile Cat, vizitațiwww.catphones.com.

Despre Bullitt Group

Fondat în anul 2009 de către Colin Batt, Dave Floyd și Richard Wharton, Bullitt Group permite mărcilor de top din lume să penetrezeîn categorii noi de tehnologii de consum cu potențial rapid de creștere, prin crearea unui produs cu adresabilitate mai largă. .

Încă de la înființareasa, Grupul Bullitt a proiectat, fabricat și distribuit milioane de telefoane mobile, produse audio, dispozitive conectate și periferice înmai mult de șaizeci de țări din întreaga lume.

Bullitt este licențiatul global pentru: Cat (Caterpillar Inc.) pentru telefoane mobile și periferice aferente; Ted Bakerpentru produsele audio; JCB pentru telefoane mobile și periferice aferente; Ministry Of Soundpentru produsele audio și perifericele mobile;Kodakpentru telefoane mobile și periferice aferente.

Sediul central al Grupului Bullitt se află în Reading, Anglia, cu birouri localizate în Taipei (Taiwan), Shenzhen (China), New York (USA).

În anul 2015, Grupul Bullitt a fost numit una dintre companiile cu cea mai rapidăcreștere în UK, ocupând locul 7 în The Sunday Times HSBC International Track 200.

Barcelona, 23 februarie 2016 – Cat®

 

Visits: 0

Lasă un răspuns