Castile de gaming ENDORFY Viro Infra – review

Piata este plina de casti reprobabile la niste preturi neconfortante. Rar mai gasesti calitate atunci cand dispui de un buget. Polonezii sunt renumiti pentru produsele care livreaza seriozitate si fiabilitate in timpul utilizarii si niste caracteristici utilizabile. Desigur asa cum v-am mai prezentat aici intr-un articol anterior un nou brand european pe scena tehnologica internationala detinatorul SPC Gear si SilentiumPC. Noul brand ENDORFY este rezultatul expansiunii internationale a companiei si a extinderii publicului tinta. ENDORFY merge dincolo de sectorul jocurilor, dorind sa ajunga cu produsele sale la toti fanii tehnologiei moderne. Cooling a creat un brand unic si puternic, ce urmeaza tendintele moderne de comunicare, raspunzand cerintelor consumatorilor globali si impunandu-se pe intreaga piata tehnologica.

Din noua abordare a produselor la mine a ajuns un nou set de casti de gaming, care m-au atras chiar de la primul contact vizual. Practic prin comparatie cu celelate produse SPC Gear pe care le-am mai avut la teste am observat o noua linie de abordare schimbata si mai apropiata de utilizator si nevoile audio ale acestuia. ENDORFY Viro Infra aduc in lumina compandarea utilizarilor din domeniile gamingului, filmului si muzicii fara a mai trebui sa schimbi deviceul audio ci numai sursa. Adica niste casti proiectate pentru a putea raspunde tuturor scenariilor de utilizare cu un minim efort.

 Viro Infra, ENDORFY ofera o casca de gaming cu fir despre care se spune ca ofera un sunet deosebit de cald, dar detaliat. Driverele de 50 mm sunt instalate în acest scop. Este conectat fie folosind cablul jack TRRS de 3,5 mm atasat permanent, fie folosind cablul de extensie si adaptor inclus prin doua cabluri de mufa TRS de 3,5 mm separate. Microfonul este conectat la casti, astfel incat setul cu casca sa poata fi folosit si precum casti pure. ENDORFY Viro Infra sunt echipate cu o pereche de drivere de difuzoare dinamice de 50 de milimetri. Gama lor de frecventa specificata este 20–20.000 Hz, cu o sensibilitate de 98 dB la 1 kHz si o impedanta de 16 Ω. In ceea ce priveste puterea de redare VIRO Infra, aproape orice placa de sunet integrata ar trebui sa aiba suficienta putere pentru a o impinge la un nivel de volum confortabil si mai mult.

ENDORFY Viro Infra vine intr-un ambalaj exterior care foloseste gri ca culoare primara. In partea de sus exista o dunga galbena care evidentiaza marca si numele produsului. Exista o imagine a produsului pe fata si o lista de date tehnice, vederi ale setului cu casca din diferite directii si o reprezentare a domeniului de livrare pe spate. In interior, setul cu casca este protejat de un element din plastic. Livrarea consta din setul cu casca in sine, microfonul cu clips, cablul prelungitor / adaptor si un manual de utilizare.

Aruncand o privire atenta la Infra observam ca suportul a fost echipat cu spuma placuta si moale si care contribuie la confortul in timpul purtarii. Cusaturile sunt, de asemenea, bine facute. Urmeaza apoi trecerea la suportul pentru casti, care este realizat din plastic cu noua inscriptie ENDORFY. Cupele pentru urechi sunt suspendate de o pereche de umerase metalice, ceea ce le ofera un anumit grad de miscare. Aceasta este inca o caracteristica care ajuta la confortul purtarii. Suporturile pentru casti sunt realizate din aluminiu, usor periate si pastrate la culoare. La prima vedere, prelucrarea este bine facuta, daca aruncati o privire mai atenta puteti vedea margini de procesare la margini, dar acestea nu sunt ascutite sau deosebit de enervante. Jocul atunci cand conduceti afara si in pavilion ar putea fi putin mai mic, dar este clar in acest interval de pret si nu interfereaza cu functionalitatea. Cupele exterioare pentru urechi sunt realizate din plastic de culoare inchisa, in acelasi aspect cu suporturile pentru urechi.

Noul logo impodobeste carcasa exterioara din plastic si identifica setul cu casca ca un produs ENDORFY. Un inel de plastic se cuibareste de carcasa exterioara, care este facuta din plastic predispus la amprenta, dar se simte bine si destul de inalta calitate. La acesta sunt atasate pernitele pentru urechi, care sunt din material textil si sunt confortabile de purtat, dar ar putea fi mai groase dupa gust. In castile pentru urechi exista tesatura care identifica latura respectiva cu un L sau R. ENDORFY a optat pentru tampoane de urechi din panza perforata in locul celor mai comune din piele. Pernitele pentru urechi din panza sunt de obicei mai confortabile, deoarece respirabilitatea este semnificativ mai buna, cauzand mai putina acumulare de caldura in jurul urechilor, dar fac si castile sa scurga mai mult sunet in ambele directii si reduc o parte din energia sonica. Microfonul detasabil arata putin demodat cu filtrul pop, dar fara el este destul de placut. Bratul microfonului poate fi usor indoit in forma si apoi ramane pe loc. Microfonul este blocat in dispozitiv cu ajutorul unui ghidaj, astfel incat, in mod normal, microfonul sa fie intotdeauna in pozitia corecta. Cablul de la casti este atasat permanent. 

La aproximativ 40 de centimetri pe cablul impletit veti gasi o telecomanda compacta in linie. Este echipat cu un selector de volum si un comutator pentru microfon. Comutatorul de sunet al microfonului nu arata daca microfonul este pornit sau oprit asigurand oarece dificultati atunci cand suntem nevoiti sa intrerupem sunetul. Microfonul este suficient pentru utilizare normala, este doar putin linistit, altfel poti fi ințteles bine, dar propria ta voce nu suna deosebit de profunda sau puternica.

Cablul audio, conectat la cupa stanga a urechii, este terminat cu o mufă TRRS cu 4 poli. Are 1,5 metri lungime si este complet impletit. Este furnizat un cablu splitter TRS cu 3 poli de 1,5 metri. Veti avea nevoie de el pentru a conecta castile la o placa de sunet cu o intrare separata pentru microfon si o iesire pentru casti.

In gaming, pe întregul interval de frecventa Viro Infra suna impresionant de coeziv si in control complet al semnalului de intrare. Regiunea de bas este locul in care il veti observa mai intai. Basul este ferm si captivant si are un atac visceral, unul care va va pune zambetul pe buze atunci cand trageti cu armele virtuale sau ascultati melodiile preferate, indiferent de gen. Exista un zgomot sonor in jurul marcajului de 100 Hz, care ingroasa nivelul scazut cu destul de putin si ii adauga un zgomot satisfacator, fara a aduce o explozie excesiva chiar si pe melodiile cu bas sau genurile muzicale. Basul agil se imbina perfect in gama medie. Frecventele medii nu sunt in niciun caz îimpinse inapoi, ci dimpotriva. Oricine a reglat acest set cu casca a fost constient de faptul ca jucatorii trebuie sa poată auzi diverse semnale subtile, cum ar fi pasii inamicului si armele reincarcate in apropiere.

Hits: 45

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: