Castile 360 Surround Sound SUREFIRE HARRIER – review

Se stia ca o casca buna iti schimba psihicul, atunci cand este linistitoare si reproduce cat mai bine sunetele sinistre uneori ale jocului. Desigur si placa de sunet isi spune cuvantul asupra fidelitatii audio. Dar cu siguranta apropierea de realitatea timpanului este asigurata de comoditatea mecanica cu care sunetul parcurge drumul dinspre componentele electronice angajate si traductorul de senzatii umane. Pana la sfarsit totul este o lupta pe care pirateste vorbind nu este chiar asa de usor de castigat.

Castile de gaming SUREFIRE HARRIER 360 Surround Sound USB Gaming exceleaza printr-o constructie confortabila datorita podului principal. Designul lor care acopera urechile va asigura o izolare perfecta de zgomot. In comparatie cu alte casti de gaming, acestea au un cablu neobisnuit de lung de 2 m, care duce la una dintre pernitele pentru urechi. Se conecteaza la dispozitivul tau folosind conectorul USB. Bentita este solida si nu se simte prea slaba sau prea flexibila. De asemenea, cusaturile de pe bentita ies in evidenta si asigura o atingere placuta. Cupele cu carcasa de plastic au si o articulatie cu un unghi limitat de inclinare dar sunt sigure. De asemenea bentita are un suport de otel inoxidabil culisabil ce asigura o tensiune de apasare extrem de agreabila.

Cu o gama de frecvente de la 20 Hz la 20000 Hz, veti sti ca nu veti pierde niciun ton din sunetele preferate. Aceste casti pentru jocuri includ si un microfon incorporat detasabil. Volumul sunetului poate fi reglat cu rotita de control. Microfonul detasabil se simte robust, iar cablul impletit este de calitate buna si o lungime buna. Unitatea de control al volumului, care este o comanda in linie, este putin uratica si cu functionalitate limitata, dar isi face treaba, ca doar nu stai toata ziua cu ochii acolo.

Microfonul castilor de gaming SUREFIRE brand proprietar Verbatim GmbH vor garanta o comunicare fidela. Este incorporat direct in casti printr-un conector EAR detasabil. Acest microfon are asanumita captare omnidirectionala. Castile de gaming SUREFIRE HARRIER 360 Surround Sound USB Gaming sunt, prin urmare, potrivite in cea mai mare parte pentru camerele linistite in care apelul nu va fi perturbat de zgomotul ambiental. Impedanta microfonului ajunge la 2200 Ohm. Atinge intervalul de frecventa de la 100 Hz la 10000 Hz. De asemenea, puteti dezactiva microfonul daca este necesar si prin extragerea mecanica.

Marele lor avantaj este capacitatea pentru sunet surround 7.1. De asemenea, va veti bucura de iluminarea de fundal RGB. Castile de gaming SureFire sunt realizate pentru platforme PC, PlayStation 4 și PlayStation 5. Cu o iluminare RGB incorporata, de culoare linistita, pe partea exterioara a castilor pentru urechi, HARRIER arata minunat cand se apropie seara.

Castile si microfonul detasabil dar si manualele sosesc intr-un pachet de vanzare atractiv ce le asigura un transport in siguranta si informatii utile direct pe cutie.

Caracteristici Casti Gaming SUREFIRE HARRIER 360 Surround Sound USB

 • Greutatea totala a acestor casti de gaming de la SureFire este egala cu 369 g
 • Culoare neagra frumoasa
 • Butoane de control al volumului
 • Lungime cablu: 2 m
 • Aceste casti de gaming folosesc USB
 • Cablul se conecteaza pe o parte, intr-o pernuta de ureche
 • Lumina de fundal impresionanta te va scoate in evidenta
 • Tehnologia completa de sunet surround 7.1 ofera o experienta comparabila cu cea a cinematografului
 • Designul acestor casti de gaming este inchis
 • SUREFIRE HARRIER 360 Surround Sound USB Gaming sunt echipate cu iluminare de fundal RGB
 • Realizat pentru utilizare cu PC, PlayStation 4 si PlayStation 5

Legat de constructie, confortul pe perioade lungi de joc, nu am simtit niciun disconfort real. Captuseala si materialul moale in stil piele fac din SUREFIRE HARRIER un set frumos de purtat. Nu prea greu, deloc ingrijorator de usor si lipsit de hardware intern, nu vei suferi pe urechi pentru ca porti acest set cu casca.

Nu este versiunea de cea mai inalta calitate si, fiind USB, v-ati aștepta poate la un software care sa gestioneze profilurile RGB sau poate la unele setari EQ. In schimb, apare doar ca un dispozitiv USB nondescript pe computer.

HARRIER asigura cu siguranta livrarea de sunete fidele. Primesti basuri joase minunate si inalte acolo unde trebuie. Exploziile suna grozav, atat in ​​apropiere, cat si in departare. Tacanitul de arma a fost suficient de clar, dar sunete de varf se pierd putin atunci cand au loc actiuni. Impuscaturile de arma pot fi putin mai greu de plasat audibil. Cea mai neclara zona este in acel punct de mijloc. SUREFIRE HARRIER lucreaza in mod clar pentru a oferi acel bas si nu te vei lupta la capatul superior al acelei game. Cu toate acestea, acele lucruri de la mijlocul amestecului chiar se lupta sa iasa in evidenta. Sunet excelent, lumini frumoase, potrivire confortabila si un microfon foarte solid.

Cu sunet surround stereo virtual 7.1, iluminare RGB si un microfon detasabil, castile de gaming USB SUREFIRE HARRIER 360 Surround Sound va vor oferi constientizarea spatiala de care aveti nevoie pentru a va mentine cu un pas inaintea adversarilor.

Hits: 8

%d blogeri au apreciat: