Caravana VERACOMP a pornit la drum

VERACOMP lanseaza proiectul „Caravana Veracomp”, un program dedicat retelei de parteneri din tara. Obiectivul acestui program este de a facilita partenerilor din tara accesul la tehnologiile din portofoliul Veracomp.

Potrivit unui clasament Forbes realizat in 2015, Bucuresti genereaza 20% din PIB-ul tarii, fiind cel mai important centru economic al tarii, dar este urmat indeaproape de orase precum Timisoara, Cluj Napoca, Ploiesti, Constanta si Sibiu. In cazul orasului Cluj, dezvoltarea IT-ului este de natura sa consolideze pozitia orasului de ”Capitala economica a Transilvaniei”. Cu o astfel de dinamica economica a tarii, era firesc ca Veracomp sa-si alinieze strategia si sa se concentreze pe aceste centre nationale.

ceo-veracomp-catalin-matei

Obiectivul principal urmarit este de a ne cosolida reteaua de parteneri de la nivelul tarii, punand la dispozitia acestora cunostintele si expertiza pe care le-am dobandit in peste 8 ani de lucru efectiv si de proiecte construite cu solutii IT de nisa. Uneori, este vorba de expertiza si cunostinte tehnice; alteori – pur si simplu de management de proiect sau de informatii critice privind pozitionarea brandurilor pe care le avem in portofoliu,” declara Catalin Matei, CEO Veracomp.

Caravana Veracomp debuteaza in acest an cu doua evenimente dedicate partenerilor – primul in Sibiu, pe 18 noiembrie si al doilea in Iasi, pe 24 noiembrie.

Incercam ca prin programul Caravana Veracomp sa acoperim cat mai bine reteaua de parteneri din tara, atat la nivel geografic, dar si tinand cont de nivelul cererilor inregistrate. Este un program complex, care implica resurse mixte – marketing, tehnic, sales si chiar logistica – pe care ne dorim sa il dezvoltam in 2016 pentru cat mai multe orase ale tarii. Tocmai luand in considerare complexitatea programului (resursele umane, echipamente etc.) am urmarit si am reusit sa atragem alaturi de Veracomp mai multi dintre producatorii prezenti in portofoliul nostru, pentru a putea astfel oferi partenerilor un set cat mai complet si direct de resurse si informatii.”

Caravana Veracomp porneste prin tara alaturi de Fortinet in Sibiu si Iasi, urmand sa continue cu Polycom in Costanta si Cluj la inceputul anului 2016.caravana veracomp

„Caravana Veracomp este o campanie nationala de promovare a know-how-ului si a expertizei IT, obiectivul nostru final fiind ca partenerii specializati Veracomp sa poata lua contact direct cu ultimele tehnologii si sa beneficieze de traininguri specializate. Nu in ultimul rand, vrem sa simtim direct pulsul oraselor din tara pentru a intelege nevoile specifice . Sunt incantat sa dau startul Caravenei Veracomp alaturi de Fortinet”, afirma Daniel Savu, Account Manager Fortinet, Veracomp. 

Despre VERACOMP Veracomp Europe a fost infiintat in 2007, iar de atunci a inregistrat o evolutie permanent ascendenta. In prezent are o retea extinsa de parteneri specializati, cu prezenta la nivelul intregii tari, carora le asigura un portofoliu variat de solutii de securitate, networking, stocare si telecomunicatii, suport tehnic, presales si educational. Pentru mai multe detalii, vizitati www.veracomp.ro

Despre CARUSEL Consulting Carusel Consulting este un PR boutique creat pentru a oferi partenerilor sai – companii si institutii mici si medii – posibilitatea de a-si externaliza activitatile proprii de comunicare si marketing, acoperind astfel necesitatile interne de promovare eficienta la costuri reduse. Pentru mai multe detalii, vizitati www.caruselconsulting.ro

Miercuri, 18 noiembrie 2015, Bucuresti: VERACOMP

Visits: 6

Lasă un răspuns