Canon si viziunea in canvas

Industria publicitara este un punct forte in vanzarea unui produs si este recunoscut de catre toti competitorii seriosi. Nimic nu este mai eficient in marketing decat imaginea unei companii, iar lucrul acesta, trebuie sa faca parte dintr-o viziune.

Sisteme expozitionale de inalta calitate

Canon a inteles acest lucru si contribuie la standuri expozitionale in calitate de partener printr-o calitate exceptionala si constanta a printurilor, in canvas, adica, exact tocmai acolo, unde prima impresie face diferenta intre kitsch si calitate.

Productia unui sistem expozitional trebuie sa dispuna de cele mai bune elemente de proiectare si totul trebuie sa fie la locul sau astfel incat imaginea sa exprime in mod correct conceptia.

Procesul de design al produselor implica arhitecti si ingineri, oameni talentati care imbunatatesc, proiecteaza sau reproiecteaza noi produse, care sigur vor da nota de creativitate necesara. Gama de produse VISION contine sisteme Roll-up, pereti Pop-up, standuri de brosuri, catarge de steaguri si standuri de tip A. Trebuie neaparat sa vedeti si sa admirati roll-upurile, intrucat print-ul se desfasoara in interiorul carcasei de protectivein asa fel incat este protejat in timpul transportului dar si al amplasarii pe locul de vizualizare.

Montajul poate fi facut extreme de rapid , fara unelte ajutatoare si cu minimum de efort. Sunt sigur ca le-ati vazut deja la orice expozitie pentru ca, oriunde se fac remarcate pentru usurinta cu care se pot monta / demonta si apoi transporta. in conditiile unanim acceptate catre urmatoarea expozitie. Este foarte simplu, vei pune la dispozitie Vision conceptul pe care-l doresti pentru brandul tau, iar aceasta echipa deja rafinata, vor lucre, astfel incat rezultatul creatiei lor, in special pentru campaniile publicitare de impact, va sustine excelent prezentarea produsului tau.

Roll-up 120

Odata instalat, mesajul devine clar, la oricare ocazie, mai speciala, fie o conferinta, fie o promotie sau un eveniment monden. Iar lucrul in canvas de la Canon sunt sigur ca se va evidentia motivant, in cursa cu ceilalti competitori, prin rafinamentul si claritatea culorilor. VISION te poate ajuta la nevoie, atunci cand calitatea trebuie sa fie principalul tau argument in campania de publicitate, iar lucrul acesta va fi recunoscut.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: