Canon revoluţionează fluxul de lucru din televiziuni cu noua cameră de filmat XF705, un model de referinţă compatibil XF-HEVC

Canon Europe lansează astăzi cel mai nou produs din gama de camere video XF – modelul XF705. Dotat cu formatul de generaţie viitoare XF-HEVC, modelul XF705 oferă posibilitatea de înregistrare 4 K UHD 50P 4:2:2 10-bit pe carduri SD, asigurând imagini de o calitate impresionantă şi detalii foarte bogate. Datorită senzorului CMOS de 1 inch şi a procesorului DIGIC DV6, modelulXF705 oferă imagini clare, zgomot foarte redus şi profunzime redusă a câmpului. Fiind dotat cu o serie de funcţii HDR îmbunătăţite, inclusiv o interfaţă 12G-SDI avansată şi transmisie IP, camera video XF705 are toate şansele să revoluţioneze fluxurile de lucru cu producţie UHD HDR.

Formate versatile de fişiere, care transformă fluxul de lucru

Pornind de la compresia video High Efficiency Video Codec (HEVC) şi folosind formatul-standard din industrie Material eXchange Format (MXF) ca extensie de fişier, Canon a dezvoltat formatul de fişier XF-HEVC. HEVC oferă o tehnologie de codare mai nouă care este de aproximativ două ori mai eficientă decât tehnologia H.264/AVC, folosită în general. Cu ajutorul XF-HEVC, camera video XF705 transmite datele UHD în format 4K, oferind posibilitatea de a înregistra fişiere 4K UHD 50P 4:2:2 10 bit direct pe carduri SD.

Modelul XF705 poate înregistra intern fişiere HDR, folosind atât formatul HDR Hybrid Log Gamma (HLG), cât şi formatul HDR Perceptual Quantisation (PQ). De asemenea, camera video beneficiază şi de funcţii extinse de asistenţă HDR, venind în sprijinul utilizatorilor când doresc să controleze expunerea. Modelul XF705 poate emite semnal SDR în timp ce înregistrează intern un fişier HDR pe un card SD, permiţând producţia simultană HDR/SDR. Dotată cu o interfaţă avansată 12G-SDI, care transmite un semnal UHD 50P necomprimat, de înaltă calitate, printr-un singur cablu SDI, camera video XF705 are şi posibilitatea de a transmite în reţea 4K UHD HDR folosind formatul HEVC. Ideal pentru aplicaţii de transmisiuni şi producţie video, modelul XF705 îndeplineşte cerinţele oricărui utilizator care doreşte să filmeze în format 4K UHD HDR într-un flux de lucru de producţie.

Filmaţi cu încredere

Pentru a facilita mai mult procesul de focalizare pentru senzorul CMOS de 1 inch, modelul XF705 oferă funcţia Dual Pixel CMOS AF, proprietară Canon. Acestea vă oferă o focalizare automată clară şi rapidă cu control tactil al focalizării, AF cu detectarea feţei şi urmărirea obiectelor. Dual Pixel Focus Guide oferă instrucţiuni grafice, pentru a facilita focalizarea clară atunci când aceasta este reglată manual.

Pentru a surprinde imagini de calitate, aveţi nevoie de sisteme optice excelente, iar XF705 oferă o versatilitate incredibilă şi utilizare facilă. XF705 oferă calitatea 4K specifică obiectivelor din seria L, cu un zoom optic de 15x, o diafragmă maximă f/2.8, un obiectiv grandangular de 25.5mm şi un stabilizator de imagine care vă asigură control maxim atunci când filmaţi 4K UHD. Toate aceste funcţii sunt combinate cu trei inele de control independente cu limitatoare, asigurând controlul manual al camerei video pe care şi-l doresc profesioniştii.

Bucureşti, România, 12 Septembrie 2018 – Canon Europe

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: