CANON LA FESPA 2020: PROVOCAŢI-VĂ IMAGINAŢIA ŞI SPORIŢI PROFITUL

Canon le va provoca imaginaţia vizitatorilor la FESPA 2020 (24 – 27 martie, Madrid, Spania) şi le va arăta cum îşi pot creşte profitul pătrunzând pe pieţe noi. În cadrul standului Canon (hala 7, stand A60), producătorii de materiale de semnalizare şi materiale grafice vor putea afla noi modalităţi interesante de dezvoltare a eficienţei operaţionale şi de obţinere a rezultatelor dorite cu ajutorul aplicaţiilor pline de creativitate.

Vizitatorii se pot lăsa inspiraţi de o gamă vastă de aplicaţii grafice pentru format mare, aplicaţii pentru puncte de vânzare şi puncte de achiziţionare de interior, pentru afişare şi ambalare, decoraţiuni interioare inclusiv tapet, promoţii pentru spaţii exterioare, precum afişe, produse pentru semnalizare (pe material textil cu iluminare din spate) şi imagini grafice pentru vehicule (autocolante).

Pentru a demonstra flexibilitatea suporturilor de lucru ce atrag, implicit, un profit mai mare, vom expune şi gama Canon de soluţii de imprimare şi flux de lucru digital pentru format mare, inclusiv renumita familie de imprimare din rolă Colorado şi portofoliul de aparate de imprimare pe materiale rigide, Arizona. Experiţii în aplicaţii vor sta la dispoziţia furnizorilor de servicii de imprimare (PSPs) pentru a le arăta ce impact au calităţile tactile ale unui material imprimat şi felul în care alegerea suportului de lucru scoate în evidenţă aplicaţiile creative.

Peste 1.200 de echipamente din familia Colorado au fost instalate, aşadar va fi expus atât modelul 1640, cât şi modelul 1650. La standul nostru, vizitatorii vor putea vedea cum tehnologia cu UVgel îi poate ajuta să se ocupe mai uşor de volume de producţie mai mari şi cum le poate oferi încrederea necesară pentru a pătrunde în domenii noi, precum produse pentru semnalizare, decoraţiuni interioare şi imagini grafice pentru vehicule.

Pentru clienţii care doresc să imprime uşor materiale faţă-verso, echipamentul Colorado 1640 va avea un flux de lucru live automat, end-to-end, pentru imprimare şi tăiere cu ajutorul soluţiei Fotoba de tăiere integrată. Vizitatorii vor putea vedea în timp real cum materiale din rola în format mare, precum tapetul, pot fi transferate automat din echipamentul Colorado în soluţia de finisare integrată Fotoba, fără a fi nevoie de o persoană care să întoarcă manual suportul de lucru, ceea ce conferă mai multă viteză atât la producţie cât şi la livrare.

Echipamentul Colorado 1650 va imprima folosind o gamă variată de suporturi de lucru precum produse pentru semnalizare, tapet şi viniluri autocolante, demonstrând felul în care tehnologia FLX finish oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege un aspect lucios sau mat pentru fiecare material imprimat pe o gamă diversificată de suporturi de lucru, pentru un aspect vizual atrăgător, materiale cu margine mai mare, precum grafice POS premium şi aplicaţii pentru decoruri superbe.

Cel de al doilea echipament, Colorado 1650, va putea fi văzut integrat pentru prima dată cu un echipament Fotoba Jumbo Roll, care va alimenta imprimanta şi apoi va tăia automat suportul flexibil conform dimensiunilor personalizate. Datorită setării de producţie „UVgel Wallpaper Factory“, clienţii pot renunţa la operarea manuală şi pot obţine automatizare totală pentru productivitate maximă. Această soluţie va fi afişată la standul Fotoba, partener Canon (stand 7-A55).

Software-ul pentru imprimantele Colorado va fi asigurat de soluţiile Onix 19 şi Caldera 13

Creşteţi profitul din imprimarea pe materiale rigide şi progresaţi rapid

Imprimanta de materiale rigide Arizona 1360 GT, care a câştigat recent Premiul 2020 iF Product Design Award, va putea fi urmărită în producţie şi va dispune de o opţiune de suport de lucru pe rolă (RMO). Echipamentul va imprima pe diverse materiale pentru decoraţiuni interioare, precum lemn şi sticlă, tapet şi panouri acustice. Alături de Arizona Xpert, o soluţie inovatoare ce simplifică şi automatizează procese complexe precum imprimarea pluristratificată şi imprimarea faţă-verso, clienţii vor putea vedea cum procese precum automatizarea producţiei, creşterea eficienţei operaţionale şi reducerea deşeurilor au fost simplificate la maxim.

Pe lângă ProCut, o soluţie Canon care facilitează tăierea materialelor grafice obţinute de imprimantele de materiale rigide, modelele Arizona vor beneficia de soluţii software oferite de partenerii noştri de la OneVision şi ONYX 19, precum şi de alte soluţii de tăiere integrate de la partenerul nostru Zünd.

Vizitatorii care îşi doresc să ducă procesul de automatizare la nivelul următor vor avea parte de o demonstraţie video a unei soluţii de flux de lucru robotizat de la partenerul nostru Rolan Robotics. Aplicaţiile por fi transferate foarte uşor de pe o imprimantă Arizona pe un dispozitiv de tăiere Zünd într-un proces automat end-to-end complet.

Cu ajutorul demonstraţiilor live, clienţii vor putea descoperi cum să adauge şi mai multă valoare imprimantelor cu format mare cu personalizare şi efecte texturate, de exemplu folosind instrumente software precum Touchstone pentru a crea panouri de mobilier texturate şi tapetete texturate sau folosind soluţii de la partenerii Canon precum scanerul de la CRUSE care scanează în format 2D şi 3D materiale originale precum podele, mobilier, obiecte ceramice şi reproduce tiparele, texturile sau estetica acestora pentru a imprima aplicaţii de decor interior şi pentru a reproduce opere de artă.

Wouter Derichs, Sales & Marketing Director, Large Format Graphics la Canon Europe, afirmă: „Misiunea noastră la FESPA 2020 este să provocăm imaginaţia vizitatorilor cu ajutorul a nenumărate aplicaţii creative. Suntem hotărâţi să demonstrăm cum ideile inspirate, susţinute de excelenţă operaţională şi de automatizare inteligentă, pot creşte o afacere prin atragerea de noi oportunităţi. Punând împreună o tehnologie inovatoare de imprimare digitală în format mare cu un software inteligent şi o gamă variată de medii de lucru, furnizorii de servicii de imprimare pot aduce o valoare reală clienţilor, oferindu-le produse incredibile şi îmbunătăţindu-le profitul. La FESPA 2020, Canon va deschide clienţilor săi calea către o creştere rapidă.“

Hits: 29

%d blogeri au apreciat: