Canon îşi extinde gama de proiectoare 4K cu două modele noi, printre care se află şi cel mai compact şi uşor proiector 4K nativ din lume

Luminozitate intensă, reproducere de imagini de înaltă calitate

O premieră pentru Canon, modelul LX-MH502Z foloseşte o tehnologie inovatoare de mutare a pixelilor pentru a obţine rezoluţia 4K UHD în format 3840 x 2160, cu eforturi financiare şi tehnologice minime. În comparaţie, modelul 4K5020Z oferă rezoluţie 4K nativă pentru formatul 4096 x 2160, pentru investiţii sigure în domeniul proiectoarelor. Oferind imagini clare, text precis şi o grafică plăcută, modelele 4K5020Z şi LX-MH502Z sunt dotate cu două intrări HDMI şi oferă calitate 4K/60p folosind un singur cablu HDMI, plus HDR şi 4K, la 60p şi 30p. Procesoarele de imagine de înaltă calitate Canon sunt compatibile cu o multitudine de formate media, oferind o proiectare clară a imaginilor şi a redărilor video.

Canon 4K5020Z

Folosind o sursă de lumină cu diodă laser albastru şi o roată cu fosfor galben, noile proiectoare produc 5000 de lumeni, oferind o proiectare puternică, în culori şi detalii intense, chiar şi în medii iluminate puternic. Setările de imagine multiple asigură o reproducere precisă a conţinutului, inclusiv DICOM sim care oferă o scală de gri clară pentru afişarea radiografiilor medicale.  Gama extinsă de culori, obţinută la modelul LX-MH502Z prin implementarea unei noi roţi de culoare care acoperă sRGB, asigură reproducerea fidelă a culorilor pentru toate tipurile de suporturi. Folosind tehnologia HDR, modelul LX-MH502Z foloseşte un raport de contrast dinamic intens de 50.000:1 pentru a reproduce culori intense, bogate, fidele, oferind imagini pline de viaţă.

Canon LX-MH502Z

Tehnologie optică puternică şi clară
Pentru a se asigura că integratorii de sisteme profită din plin de rezoluţia 4K nativă impresionantă a modelului 4K5020Z, Canon a lansat astăzi un nou obiectiv 4K. Modelul RS-SL07RST foloseşte sticlă Canon şi oferă imagini curate şi clare ce asigură calitatea imaginii la cel mai înalt standard din industrie. Având un zoom motorizat de 1,76x, obiectivul RS-SL07RST crește flexibilitatea proiectorului şi asigură geometria perfectă a imaginilor.

Dotat cu un zoom de 1,6x şi permiţând deplasarea obiectivului grandangular, LX-MH502Z oferă versatilitate la instalare pentru o gamă largă de aplicaţii. Atunci când proiectează un spaţiu delimitat pe o suprafaţă mare, modelul LX-MH502Z foloseşte 1-chip DLP pentru a obţine un interval de proiecţie mare, de până la 300 de inci (6,5 m lăţime).

Canon RS-SL07RST

Oferind o integrare şi mai uşoară, modelul 4K5020Z poate asigura o deplasare foarte amplă a obiectivului, de +/-73% pe verticală (sau în modul extins, de 104%) şi de +/- 11% pe orizontală, creând o zonă de proiectare potenţială imensă. Modelul LX-MH502Z poate asigura o deplasare a obiectivului grandangular de +/- 60% pe verticală şi de +/-23% pe orizontală, ceea ce permite ca imaginea să fie ajustată fără a fi necesară înclinarea sau repoziţionarea proiectorului.
Uşor de utilizat şi de întreţinut
Fiind un model (destul de) autonom, 4K5020Z este dotat cu o funcţie de planificare pe 12 luni, care permite programarea şi automatizarea alimentării cu energie, a semnalului şi a obiectivelor, precum şi calibrarea, pentru reducerea timpului de gestionare. Gândite pentru a reduce semnificativ costul de exploatare a proiectoarelor 4K, modelele 4K5020Z şi LX-MH502Z sunt dotate cu o sursă de lumină cu laser pentru a permite funcţionarea 24/7. Având o compoziţie fără filtru, modelul LX-MH502Z are o durată de 20.000 de ore cu timp nominal de mentenanţă, fără a fi necesară curăţarea acestuia sau înlocuirea lămpilor. În plus, ambele modele sunt prevăzute cu o funcţie de pornire/oprire rapidă pentru utilizare la cerere şi cu un mod Eco, care asigură o funcţionare silenţioasă îndelungată.

Pentru a extinde gama de opţiuni de control, portul LAN inclus şi RJ-45 conferă vizibilitate sporită şi control asupra echipamentului şi asigură compatibilitatea cu Crestron RoomView. Aplicaţia inovativă Canon Service Tool pentru aplicaţia PJ poate fi conectată cu modelul 4K5020Z, permiţând operatorului să controleze proiectorul prin intermediul unei interfeţe uşor de folosit. Cu ajutorul telefoanelor inteligente şi al tabletelor cu sistem de operare iOS, integratorii pot comanda de la distanţă proiectorul şi pot copia setările pe alte proiectoare, economisind timp la instalare. Acest lucru este foarte util pentru utilizatorul final, atunci când are nevoie să remedieze erorile, ajutându-l să economisească timp şi bani şi să reducă timpul de nefuncţionare.

Caracteristici principale ale proiectorului 4K5020Z:

 • Costuri reduse de deţinere
 • Calitate optimă a imaginii şi luminozitate
 • Uşor de instalat, cu design compact şi uşor
 • Tehnologie optică puternică şi clară
 • Simplu de instalat şi uşor de întreţinut

Caracteristici principale ale proiectorului RS-SL07RST:

 • Obiectiv de sticlă Canon standard 4K
 • Zoom 1,76x motorizat şi deplasarea obiectivului pe verticală de +/- 73%
 • Montură simplă, fără arc, pentru o instalare stabilă şi sigură
 • Raport de proiecţie cuprins în intervalul 1,34 – 2,35:1

Caracteristici principale ale modelului LX-MH502Z:

 • Luminozitate sporită, instalare compactă
 • Quad System Drive FHD (1920 x 1080) deplasare în patru direcţii pentru a obţine rezoluţie 4K UHD (3840 x 2160 pixeli) cu raport de aspect 16:9
 • 000 de lumeni pentru imagini luminoase şi clare (3750 în modul Eco)
 • Instalare uşoară cu deplasare pe verticală de +/- 60% şi pe orizontală de +/- 23%
 • Sursă de lumină cu durată de viaţă de până la 20.000 de ore şi 35 dB în modul Eco