Canon îşi extinde gama de obiective 4K pentru televiziune cu CJ20ex5B, un obiectiv BCTV cu zoom bazat pe un concept hibrid flexibil

Canon Europe lansează modelul CJ15ex4.3B, extinzându-şi gama de obiective inovatoare 4K de televiziune pentru camerele cu senzor de 2/3-inci. Acest obiectiv 2-în-1 din clasa UHDxs are un interval de zoom de 20x care porneşte de la 5mm grandangular şi este potrivit pentru o gamă extinsă de aplicaţii de televiziune, precum filmări în studio, producţii sportive, documentare şi ştiri, oferind toate avantajele caracteristice produselor Canon 4K. Produsul face parte din gama noastră de obiective inovatoare 4K BCTV, care acum cuprinde 12 obiective portabile şi şase obiective profesionale box-type.

Performanţă optică deosebită

De peste 60 de ani, Canon produce obiective de televiziune inovatoare, de înaltă calitate, iar CJ20ex5B continuă această tradiţie. CJ20ex5B oferă rezoluţie 4K din centrul imaginii până la margine, iar lentilele obiectivului sunt acoperite cu un strat de protecţie avansat şi respectă toate cerinţele impuse echipamentelor folosite la producţii de televiziune 4K HDR. În plus, obiectivul este compatibil cu camerele de filmat dotate cu funcţie de corectare a aberaţiilor cromatice pentru gama de culori BT.2020 şi este compatibil cu noile standarde din industrie.

Surprindeţi acţiunea din mai multe unghiuri

CJ20EX5B este un obiectiv extrem de versatil datorită zoom-ului combinat cu distanţă focală grandangulară. Având un interval de zoom de 5.0-100mm (10-200mm cu extender optic), acesta poate fi folosit în diferite scenarii. De exemplu, când este folosit la transmisiuni sportive, acest obiectiv este alegerea perfectă pentru profesioniştii care trebuie să filmeze cadre panoramice cu arena sportivă, dar şi prim-planuri cu acţiunea din teren. Cu ajutorul acestui obiectiv compact şi uşor (2,2 kg), televiziunile vor obţine imagini 4K performante indiferent de setările făcute, chiar şi atunci când folosesc extenderul 2x încorporat. Cererea de conţinut 4K este tot mai mare, iar CJ20ex5B se adresează televiziunilor care intenţionează să îşi actualizeze sistemele şi fluxurile de lucru la 4K în viitor.

Compatibil cu sisteme virtuale

CJ20ex5B este dotat cu un encoder pe 16 biţi care poate transmite informaţii extrem de precise despre poziţie din setările fiecărui obiectiv – focalizare, zoom şi diafragmă – fără iniţializarea obiectivului. Cu ajutorul celor 3 conectori cu câte 20 de pini, obiectivul poate transmite aceste informaţii chiar şi atunci când zoom-ul şi controllerul de focalizare sunt folosite simultan. Acesta este perfect pentru profesioniştii care îşi doresc un obiectiv compatibil cu mai multe sisteme virtuale.

Compact şi uşor

CJ20ex5B păstrează design-ul compact şi uşor, dar şi specificaţiile inovatoare şi performanţa specifice obiectivelor din gama Canon ENG. În plus, oferind rezistenţa unui obiectiv HD obişnuit şi mobilitate deosebită, acest obiectiv portabil de televiziune cu zoom este alegerea perfectă pentru reportaje pe teren. Având un design ergonomic şi gândit pentru operatorii care filmează mult cu camera pe umăr, mânerul obiectivului CJ20ex5B este foarte comod, uşurează efortul şi permite filmarea nerestricţionată

Caracteristici principale ale CJ20ex5B:

  • Calitate optică 4K deosebită, specifică UHDxs
  • Concept hibrid grandangular & telefoto
  • Distanţă focală de 5.0-100mm (10 -200mm cu extender optic)
  • Diafragmă maximă de f/1.8 – f/2.95
  • Extender 2x încorporat
  • Unitate drive digitală îmbunătăţită
  • Compatibilitate cu sisteme virtuale prin codare cu 16 biţi

Bucureşti, România, 25 septembrie 2020 – Canon Europe

Hits: 4

%d blogeri au apreciat: