Canon își demonstrează angajamentul față de profesioniștii din transmisiuni prin lansarea obiectivului ‘4K Premium’ UJ27×6.5B IESD

Canon anunță astăzi lansarea modelului UJ27×6.5B IESD, un obiectiv de 2/3 inchi pentru transmisiuni de înaltă rezoluție și contrast puternic, în fluxuri de lucru 4K High Dynamic Range (HDR). Oferind performanță 4K și un zoom optic de 27x, obiectivul este o unealtă esențială pentru o gamă întreagă de medii de lucru profesioniste de transmisiuni. Noua adiție se va alătura modelului UJ86x9.3B, extinzând gama de obiective ‘4K Premium’ de la Canon, și va completa decalajul de zoom optic dintre obiectivele curente 4K HDR – ENG, obiective tip “box” de studio și de teren – pentru a răspunde nevoilor actuale ale profesioniștilor din transmisiuni.

can

Performanță 4K, oferind o calitate superioară

Obiectivul UJ27×6.5B IESD oferă o performanță excepțională, care depășește rezoluția 4K, datorită expertizei Canon în domeniul design-ului optic. Contrastul puternic și rezoluția înaltă se mențin de la centrul până la marginile imaginii, rămânând constante în toate lungimile de undă ale canalelor B, G și R, precum și în benzile de frecvențe largi de la HDTV la 4K, și chiar mai mult.

Folosirea sticlei cu fluorit și sticlei UD, împreună cu tehnologiile Canon antireflexie și pentru învelișuri ale lentilelor, oferă un control de excepție asupra fenomenelor de ghosting și flare; ideal pentru filmarea sporturilor de exterior.

Rată de zoom incredibilă, oferind maximum de flexibilitate

Profesioniștii care surprind conținut pentru transmisiuni – fie că lucrează în spațiul restrâns al unui studio sau în zone exterioare vaste – își doresc un obiectiv cu maximum de flexibilitate, pentru a putea surprinde o varietate de scene. Construit pe baza răspunsurilor din partea crainicilor și cameramanilor din întreaga lume, modelul UJ27×6.5B IESD are un zoom optic de 27x, perfect pentru filmările sportive, unde este necesar un mix de cadre apropiate cu audiența și cadre largi cu desfășurarea acțiunii. Obiectivul vă oferă și posibilitatea de a schimba rapid focalizarea fără a pierde unghiurile de vizualizare; și, datorită avansurilor tehnologice Canon în domeniul sistemului intern de focalizare, fenomenul de “focus breathing” este redus la un minimum absolut. Obiectivul are o impresionantă distanță focală de 6,5-180 mm, iar teleconvertorul încorporat de 2x îi dublează puterea telefoto, menținând totdată rezoluția excepțională de peste 4K.

Design stilat, îmbinat cu ușurința de operare

Modelul UJ27×6.5B IESD este cel mai stilat și intuitiv obiectiv de 2/3 inchi de la Canon de până acum, datorită noului design și manevrării simple. În plus, conectorul cu 20 de pini îi asigură o integrare ușoară în mediile de lucru deja existente.

Funcții-cheie ale modelului UJ27×6.5B IESD:

Obiectiv 4K de calitate premium, pentru transmisiuni premium

Sticlă UD și elemente de fluorit, pentru a reduce distorsiunile

Obiectiv cu contrast puternic și efect minimizat de ghosting, ideal pentru imagini HDR

Fenomen redus de “focus breathing”, datorită tehnologiei CAFS

Design îmbunătățit, pentru o manevrare ușoară

Despre Canon Europe

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 19.000 de angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Fondată în anul 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă astăzi mai multe segmente de piaţă, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi de larg consum.

Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovatoare produse şi servicii, venind în întâmpinarea nevoii de creativitate a clienţilor săi. De la fotografi amatori până la companii de tipar profesional, Canon oferă fiecărui client posibilitatea de a-şi urma pasiunea pentru fotografie.

Filosofia companiei Canon este Kyosei – ‘Trăim şi muncim împreună pentru binele tuturor’. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi implică utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferită. Canon a primit prestigioasa certificare ISO 14001, pentru standarde de talie mondială în management-ul mediului înconjurător.
București, România – Canon

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: