Canon împrospătează gama PIXMA cu două noi imprimante All-in-One pentru acasă

Canon lanseaza doua noi imprimante All-in-One PIXMA cu jet de cerneală – PIXMA MG3050 și PIXMA MG2550S. Concepute pentru acasă, cele doua noi modele sunt perfecte pentru imprimarea documentelor de înaltă calitate și fotografii,  iar design-ul compact, elegant, le încadrează cu ușurință în orice spațiu de lucru acasă sau la birou.Canon Pixma

Pasionații de fotografie se pot bucura de experiența imaginilor vii, care prind viață, în culori vibrante cu noile serii PIXMA MG3050 și PIXMA MG2550S cu sistem de cerneală hibrid de la Canon, care utilizează cerneluri pe bază de pigmenți și coloranți pentru a reda fotografii frumoase, precum și texte clare, pentru documente. Pentru printuri foto de o calitate de laborator și detalii fine într-o clipă, cartușul  de cerneală FINE™ vă permite să creați printruri clare, imprimate neted, negranulate,  în timp ce cartușele XL vă permit să imprimați mult mai multe pagini.

Imprimante conectate pentru o lume conectată

Utilizând o conexiune Wi-Fi, seria PIXMA MG3050 permite imprimarea fără fir de la laptop-uri și PC-uri precum și smartphone-uri și tablete utilizând aplicația PRINT Canon, iar imprimarea cloud înseamnă că nu trebuie să fiți în casă pentru a da startul imprimării documentelor dorite –  puteți imprima direct de pe diverse servicii și platforme media sociale, inclusiv Instagram ™, Facebook ™, Google Drive ™ și multe altele. Vă puteți conecta rapid de acasa prin Access Point Mode  la dispozitive pentru un acces wireless la o imprimanta, fără măcar a fi nevoie să fie în aceeași rețea Wi-Fi. Pentru zilele in care nu aveți timp liber, documentele pot fi scanate și trimise direct pe dispozitivul mobil, astfel încât să le puteți lua cu dumneavoastră.

Libertatea de a fi creativi

Pentru inspirație creatoare, seriile PIXMA MG3050 și PIXMA MG2550S includ My Image Garden pentru Mac sau PC, care organizează toate fotografiile într-un singur folder, ușor de utilizat, înainte de a crea, automat, fotomontaje unice, ceea ce face ca display-urile și printurile deosebite să fie gata într-o clipă. De asemenea, imprimantele sunt dotate cu acces la CREATIVE PARK PREMIUM, un serviciu online pentru utilizatorii de cerneală originală Canon care vă oferă modele de inspirație și arată proiecte aparținând artiștilor profesioniști și fotografilor.

Cu seria PIXMA MG3050, pasionații de fotografie pot crea noi printuri foto, pe formate de  5×5 “, ideale pentru a fi puse în ramă pentru acasă sau chiar pentru a fi făcute cadouri  prietenilor și familiei. De asemenea, aveți acces la Easy-PhotoPrint + fie de la o tabletă, PC sau Mac, care vă ajută să obțineți imagini creative, stocate pe telefonul mobil sau în cloud, cu template-uri predefinite, inclusiv pentru felicitări, calendare și multe altele.

PIXMA MG3050 caracteristici cheie:

 •   imprimarea cu ajutorul Smartphone-ul și al cloud-ului prin aplicația PRINT Canon
 •   imprimarea de înaltă calitate, copierea și scanare
 •   8 ipm mono, 4 ipm color
 •   Easy-PhotoPrint + pentru imprimare creativă
 •    Conectivitatea simultană la Wi-Fi și la Access Point Mode
 • Cartușe XL opționale pentru costuri de imprimare mai mici

PIXMA MG2550S caracteristici cheie:

 • imprimarea de înaltă calitate, copierea și scanarea
 • 8 ipm mono, 4 ipm color
 • Software-ul My Image Garden
 • Pornire automată atunci când începe imprimarea
 • Modul silențios pentru reducerea zgomotului în timpul funcționării
 • Cartușe XL opționale pentru costuri de imprimare mai mici

Despre Canon Europe

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 19.000 de angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Fondată în anul 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă astăzi mai multe segmente de piaţă, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi de larg consum.  Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovatoare produse şi servicii, venind în întâmpinarea nevoii de creativitate a clienţilor săi. De la fotografi amatori până la companii de tipar profesional, Canon oferă fiecărui client posibilitatea de a-şi urma pasiunea pentru fotografie.

Filosofia companiei Canon este Kyosei – ‘Trăim şi muncim împreună pentru binele tuturor’. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi implică utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferită. Canon a primit prestigioasa certificare ISO 14001, pentru standarde de talie mondială în management-ul mediului înconjurător.

București, România, 12 iulie 2016 – Canon

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: