Canon extinde seria imagePRESS V cu ajutorul seriilor V1350 şi V900

Canon Europe anunţă astăzi extinderea seriei imagePRESS V cu noi modele de referinţă, seriile V1350 şi V900. Stabilind standarde noi de productivitate pentru echipamentele cu toner care folosesc coli pretăiate, seria V reprezintă cea mai recentă inovaţie a gamei de succes imagePRESS. Cu îmbunătăţiri tehnologice care oferă un nou nivel de performanţă şi o utilizare mai uşoară, seria V îi ajută atât pe furnizorii de servicii de imprimare comercială, cât şi pe furnizorii de servicii de imprimare internă, să depăşească dificultăţile şi să ofere rapid clienţilor imprimare de calitate şi gestionare a conţinutului dinamic.

Seria imagePRESS V oferă acum un model care să acopere nevoile de imprimare pentru orice departament de imprimare comercială sau internă, fiind o gamă puternică de prese de producţie cu toner care asigură automatizare avansată, reducând intervenţiile manuale ale operatorilor. Aceasta include numeroase opţiuni de alimentare şi finisare şi poate fi integrată uşor în soluţii pentru fluxuri de lucru prin PRISMAsync sau controllere EFI Fiery. Alături de presa de producţie mid-range imagePRESS V1000, care a fost pusă în vânzare în iunie, anul acesta, V1350 oferă cea mai mare viteză de imprimare şi este cel mai productiv şi fiabil model din gama imagePRESS, în timp ce V900 a fost proiectată pentru producţie de volume mai mici şi oferă cea mai extinsă gamă de aplicaţii, care pot fi imprimate pe un dispozitiv compact. Cu o structură robustă, pentru a oferi sustenabilitate, această serie a fost proiectată pentru a asigura productivitate continuă, precum şi precizie uimitoare la imprimarea faţă-verso.

imagePRESS V1350 – cel mai productiv model din clasa sa

Modelul de referinţă imagePRESS V1350 oferă performanţă excelentă şi este cel mai productiv din clasa de prese de producţie cu toner color. Cu o viteză maximă de 135 de pagini pe minut, acesta procesează volume lunare de până la 2,4 milioane de pagini A4, cu o capacitate de 72 de milioane de pagini A4 pe întreaga durată de viaţă, fiind proiectat pentru uz comercial. Modelul foloseşte un mecanism de alimentare cu vacuum, un traseu mai drept pentru transportul hârtiei, o unitate avansată Print on Demand-Surface Rapid Fusing (POD-SURF) şi un sistem de răcire integrat cu ajutorul cărora poate asigura imprimarea la calitate deosebită, pe perioade extinse de timp, fără blocaje, ceea ce permite furnizorilor de servicii de imprimare comercială şi internă să imprime rapid şi fără compromisuri chiar şi comenzile complexe sau de volum mare.

V1350 oferă rezultate la calitate offset pe fiecare pagină a fiecărei lucrări, indiferent de volum. Sistemul Multi-D.A.T. pentru corectarea culorilor menţine automat stabilitatea culorilor chiar şi în cazul imprimării continue, iar senzorul spectrofotometric integrat automatizează cu precizie reglajele de culoare, dacă este cazul. V1350 a fost proiectat pentru producţie de aplicaţii imprimate de înaltă calitate, precum broşuri, pliante, corespondenţă şi cărţi de vizită, oferind cel mai mare grad de precizie din clasa sa pentru registraţie faţă-verso (0,5mm), datorită tehnologiilor avansate de registraţie.

imagePRESS V1350 este presa cu toner color care poate gestiona cea mai extinsă gamă de suporturi de diferite greutăţi (60gmp-500gmp), pentru diverse tipuri de hârtie (inclusiv hârtie embosată şi sintetică). Aceasta oferă compatibilitate completă cu gama de echipamente Canon de finisare în linie şi ale partenerilor săi, permiţându-le furnizorilor de servicii de imprimare să ofere produse imprimate digital indiferent de volum.

Seria imagePRESS V900 – o presă pentru volume mai mici, care oferă mai multă flexibilitate

Seria imagePRESS V900 conţine modelele entry-level din gama V, fiind ideală pentru cei care imprimă volume lunare de până la 500.000 pagini A4. Seria conţine trei modele diferite, cu denumiri ce reflectă viteza maximă de imprimare a fiecăruia – V900 cu 90ppm, V800 cu 80 ppm şi V700 cu 70ppm – şi a fost proiectată pentru medii de producţie dinamice, unde este nevoie permanentă de consecvenţă, calitate deosebită şi productivitate pe multiple tipuri de suporturi.

Fiind cel mai compact echipament din gamă, V900 oferă acces la numeroase aplicaţii de imprimare pe un dispozitiv mic. Acesta poate folosi o gamă extinsă de suporturi, inclusiv hârtie embosată şi sintetică, cu greutăţi de până la până la 350gmp, pornind de la 52gmp pentru hârtie simplă sau 70gmp pentru hârtie cretată, şi poate imprima pe formate atipice, precum plicuri alungite, bannere faţă verso de 762mm şi bannere simple de 1,3m. Această versatilitate este asigurată de noua tehnologie cu vacuum, care reglează forţa de absorbţie în funcţie de greutatea hârtiei, stabilizând transportul hârtiei groase şi incluzând role de alimentare şi de transport consolidate pentru îmbunătăţirea stabilităţii la transport a hârtiei subţiri, groase sau scurte, extinzând astfel gama de suporturi ce poate fi folosită fără blocaje.

Eliminând necesitatea unui operator specializat, V900 foloseşte funcţii de automatizare inovatoare şi este uşor de utilizat. Utilizarea Cititorului de imagini duplex color permite dispozitivului să facă reglaje rapide pentru imprimarea faţă-verso (oferind o precizie impresionantă de 0,8mm), gradaţia culorilor, densitatea culorilor şi tensiunea de transfer secundar pentru a asigura imprimare de calitate deosebită chiar şi pe suporturile texturate. Utilizatorii pot folosi graficele pentru reglaje direct în alimentatorul automat de documente, o componentă a cititorului de imagini duplex color, iar V900 realizează automat toate reglajele necesare. Printre funcţiile de eficientizare ale echipamentului V900 se numără şi alertele de la distanţă care atenţionează operatorul în legătură cu nivelul de consumabile.

Jennifer Kolloczek, European Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Print la Canon Europe a declarat: „Adăugarea seriilor V1350 şi V900 în gama imagePRESS le va permite furnizorilor de servicii de imprimare comercială şi internă să lucreze mai bine şi mai rapid şi să asigure servicii extinse pentru clienţii lor. Bazată pe tehnologii puternice brevetate de Canon, şi proiectată ţinând cont de feedback-ul utilizatorilor, seria imagePRESS V oferă o perspectivă noua asupra preselor digitale cu toner, fiind o soluţie fiabilă pentru furnizorii de servicii de imprimare care au nevoie să imprime o gamă variată de lucrări pe un singur echipament. Această serie oferă mai multe funcţii de automatizare, o gamă extinsă de opţiuni de alimentare şi finisare, precum şi integrare simplă în fluxurile de lucru. Folosind aplicaţii pentru gestionarea imprimării precum PRISMAsync Remote Manager pentru trimiterea, monitorizarea şi gestionarea lucrărilor de la distanţă pe una sau mai multe prese şi panoul PRISMAlytics pentru a obţine informaţii, pentru a monitoriza şi analiza indicatorii de performanţă, utilizatorii pot creşte profitabilitatea datorită performanţei optimizate, cu mai puţine intervenţii manuale, mai puţine erori şi productivitate crescută. Având mai multă libertate în procesul de producţie, aceştia pot lucra cu volume mai mare de imprimare, pot oferi mai mult suport clienţilor şi îi pot ajuta să îşi dezvolte afacerea.“

Seria imagePRESS V foloseşte comenzi pentru menţinerea consecvenţei culorilor în timp real şi este disponibilă cu opţiuni care includ o unitate de detectare şi o unitate de verificare pentru automatizarea sarcinilor de control al calităţii.

Noua imagePRESS V1350 va fi disponibilă pentru comercializare în prima parte a anului viitor, iar V900 va fi disponibilă începând cu luna decembrie 2022.

Hits: 12

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: