Canon Colorado 1650 cu tehnologie cu cerneală UVgel a fost inclusă în programul de Garanție 3M™ MCS

Canon Europe anunță că 3M confirmă calitatea excepțională a echipamentului Colorado 1650 și a cernelurilor 460 cu tehnologie UVgel și le include în programul de Garanție 3M™ MCS™.

Aceasta este o confirmare a faptului că aplicațiile imprimate pe Colorado 1650, în combinație cu tehnologia UVgel 460 și suporturile de imprimare agreate de 3M vor oferi cele mai înalte standarde de calitate. Aplicațiile acoperite de Garanția 3M MCS includ grafică, marcaje și afișaje pentru vehicule, grafică pentru pardoseli și multe altele.

Pentru a fi incluse în garanția 3M MCS, modelul Colorado 1650 și cernelurile UVgel 460, în combinație cu o gamă variată de suporturi 3M, au trecut cu succes o serie de teste riguroase realizate conform condițiilor de evaluare exigente impuse de 3M.

Bazate pe testarea riguroasă a rezultatelor obținute prin combinarea cernelurilor, a imprimantei și suporturilor 3M, care folosesc tehnologie de rezistență la intemperii, Garanția 3M MCS le oferă furnizorilor de servicii de imprimare și clienților încredere că imaginile imprimate vor rezista în timp.

Recunoscută pe scară largă ca standard de facto în industrie și reprezentând cea mai complexă garanție pentru materiale grafice finisate, Garanția 3M MCS oferă protecție totală pe întreaga durată de viață declarată a materialelor grafice, inclusiv protecție împotriva mătuirii, fisurării, decojirii, umflării, decolorării, precum și a altor factori care ar putea afecta aspectul.

Canon Colorado 1650 este cea mai productivă imprimantă de 64 de inci din industrie și folosește tehnologia Canon UVgel, care combină cele mai bune elemente ale tehnologiilor cu cerneluri alternative, precum gama de culori și rapiditatea eco-solventului, adaptabilitatea la utilizare externă, timpul rapid de uscare al latexului, eficiența crescută și procesul de imprimare la temperaturi joase cu cerneluri UV.

Tehnologia UVgel oferă opțiuni unice, precum producția de materiale pentru uz exterior cu finisare mată sau lucioasă sau finisare mixtă la o singură imprimare.

Cernelurile UVgel oferă materiale durabile, fără miros, potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior, datorită rezistenței crescute.

Utilizatorii beneficiază de zero emisii de componente organice volatile (VOC), zero poluanți atmosferici și consum redus al cernelurilor de doar 6,4ml/m2. Cu peste 2.500 de echipamente cu UVgel instalate în toată lumea, tehnologia UVgel s-a dovedit a fi o alternativă sustenabilă, cu costuri reduse, care folosește latex și eco-solvenţi.

Woonsik Shim, vicepreşedinte, Graphics and Personal Auto Business, 3M Commercial Solutions Division, a declarat: „3M se mândrește cu capacitatea sa de a oferi producătorilor de materiale grafice cea mai variată gamă de soluții de imprimare premium.

Extinderea garanției în baza parteneriatului cu Canon reflectă dorința noastră de a oferi calitate și de a asigura succesul clienților noștri, care au încredere în calitatea materialelor imprimate.”

Jennifer Kolloczek, European Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Print la Canon Europe a declarat:

„Felul în care sunt obținute materialele grafice și alte aplicații în format mare se schimbă datorită tehnologiei cu UVgel.

Prin obținerea Garanției 3M MCS, am îndeplinit încă un obiectiv important din strategia noastră pe termen lung pentru adoptarea acestei tehnologii de imprimare unice.

Colaborând cu parteneri importanți din industrie, precum 3M, vom continua să oferim furnizorilor de servicii de imprimare o gamă extinsă de tehnologii și să le demonstrăm diferența semnificativă pe care o oferă tehnologia UVgel.”

Canon a observat o accelerare a procesului de adoptare a platformei Colorado și a tehnologiei UVgel patentată de Canon, iar în 2020 a investit într-o nouă fabrică de cerneluri de ultimă generație construită la sediul din Venlo, Țările de Jos, care este acum complet operațională și crește constant capacitatea de producție pentru a face față cererii.

În prezent, Canon pregătește etichete și ambalaje noi, astfel încât Colorado 1650 și cernelurile cu tehnologie UVgel 460 să fie disponibile pentru includerea în Garanția 3M MCS începând cu 1 ianuarie 2023.

Din acel moment, clienții se vor putea înregistra pentru a solicita un Certificat de Garanție 3M MCS pentru Colorado 1650 și cernelurile cu tehnologie UVgel 460.

Visits: 8

Lasă un răspuns