Cand vecinii te deranjeaza…inchide usa

Nu de putine ori doresti sa te retragi in intimitatea data de cuibul tau, unde te strecori, pentru a te linisti, si a avea protectia necesara, in contact cu lumea trepidanta a vecinilor. Care sunt mereu curiosi si incearca sa se introspecteze in toate ungherele existentei tale. Si atunci ce poti face? Ce facea si Pacala daca te tin balamalele. Adica tragi usa de exterior dupa tine.

Si daca usa este de calitate originala germana recunoscuta Groke ce impresioneaza prin stabilitatea si robustetea lor, datorita structurii cu o grosime de 90 mm Profil SYMPHONIE ce te protejeaza si de frig pe langa zgomot, atunci si creierul tau se va putea odihni cand te intorci obosit de la seviciu. Si pana la urma atunci cand vrei sa cumperi o usa trebuie sa fie si aratoasa ca sa comenteze admirativ vecinii cand o privesc. Ia uite, ce usa si-a luat vecinul. Oare pe unde a gasit-o sa o cumpere?

Desigur, la Exclusive Doors pentru ca, numai acolo poti cumpara calitatea si perfectiunea germana. Si aici ajuta onlineul pentru a usura cumpararea. Si apoi chiar ai de unde alege din sute de modele de usi din lemn si sticla.

Si apoi daca nu te descurci printre toate modelel, si nici nu te pricepi are cine sa iti asigure consultanta tehnica gratuita de la profesionisti, montaj efectuat de catre un tehnician german, dar si transport in tot teritoriul romanesc, acolo unde va fi nevoie.

Usa metalica de exterior Groke 12440 Galben Măslină

Frumoasa usa de exterior intr-o gama variata de culori, cu transfer termic 0,93 W/m²K  va atrage invidia vecinilor, insa, te va priva de urechile si privirile lor rautacioase. Pe langa toate astea structura de 94 mm iti va asigura securitatea necesara in prevenirea patrunderii prin efractie a eventualilor infractori.

3 puncte de blocare standard, cu upgrade-uri suplimentare disponibile, şi 2 bolţuri de blocare pe partea balamalelor, profile cu multi-camere din aluminiu extrudat de grosimea peretelui, stiu nemtii cum sa construiasca o usa trainica.

Strucutră 94 mm

 

Visits: 6

Lasă un răspuns