CAMPIONUL MONDIAL KALLE ROVANPERÄ NE SPUNE PRIMA SA IMPRESIE DESPRE EA SPORTS WRC

Fii martorul campionului mondial WRC Kalle Rovanperä cum intră în acțiune la volanul virtual și testează limitele EA SPORTS WRC, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA, care se va lansa pe 3 noiembrie pe PlayStation®5, Xbox Series X|S și PC prin EA App, Epic Store și Steam.

În acest nou videoclip, Rovanperä ne dezvăluie prima sa impresie despre jocul mult-așteptat, care promite cea mai autentică experiență de raliu de până acum.

Întrebat despre cum i se pare jocul, Rovanperä și-a exprimat admirația față de grafica foarte detaliată și față de asemănarea dintre etapele virtuale și cele din lumea reală. De asemenea, a lăudat modul în care se conduce în joc, subliniind manevrabilitatea autentică a acestuia: “Este atât de realist – poți să fi rapid instant.”

EA SPORTS WRC se mândrește cu peste 200 de etape de raliu proiectate meticulos, care oferă un realism, o fidelitate și o atenție la detalii de neegalat. Jucătorii se pot aștepta să exploreze o mare varietate de terenuri palpitante, recreate atent pentru a le imita pe cele din realitate. Jocul prezintă, de asemenea, o gamă extinsă de 78 de mașini de raliu din lumea reală, care acoperă 60 de ani de istorie a sportului. Una dintre caracteristicile remarcabile ale jocului EA SPORTS WRC este sistemul său dinamic de manevrare. Prin acest sistem inovator,  jucătorii trăiesc o experiență de conducere realistă și captivantă, care surprinde esența raliului.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre EA SPORTS WRC, poți accesa https://ea.com/games/ea-sports-wrc/wrc/

Visits: 3

Lasă un răspuns