Boxele portabile Ultimate Ears pot fi controlate mai nou prin comandă vocală

Începând de astăzi Ultimate Ears invită audiofilii să utilizeze comenzile vocale de pe dispozitivele mobile (Siri și Google Now) pentru controlul boxelor UE BOOM 2 și UE MEGABOOM. Iubitorii muzicii nu trebuie decât să-și folosească vocea pentru a avea acces la muzica lor și a se conecta la boxele UE prin intermediul Siri și Google Now. Cea mai nouă caracteristică push-to-talk oferă și mai mult confort în utilizarea dispozitivelor UE.

UE Boom 2 - SIRI si Google Now Voice_1

De pe cea mai abruptă stâncă și până în cea mai adâncă peșteră, boxele Ultimate Ears sunt concepute să fie alături de utilizatorii săi oriunde, oricând. Boxele au primit certificare IPX7 pentru rezistența la apă; sunt extrem de robuste și oferă un sunet surround de 360 de grade incredibil. Această ultimă integrare crește numărul posibilităților pe care utilizatorii le pot alege atunci când își doresc să ia muzica preferată cu ei și cât de ușor o pot accesa.

“Iubitorii de muzică pot asculta și schimba melodiile preferate stând în mijlocul unei piscine sau, de ce nu, atunci când fac sărituri de pe stânci cu boxa UE în mână. Indiferent de cât de udă, murdară sau de dificilă este situația, prin intermediul integrării Siri și Google Now utilizatorii nu mai trebuie să își ia telefoanele în mână și facă pe DJ-ii pentru a controla boxele UE BOOM 2 și UE MEGABOOM” a declarat Charlotte Johs, general manager al Ultimate Ears.

Această prezentare necesită JavaScript.

Zilele în care utilizatorii erau nevoiți să folosească telefoanele pentru a căuta melodiile preferate au apus demult mulțumită comenzii vocale ce oferă acces la melodii în doar câteva secunde. Printr-o simplă apăsare a butonului Bluetooth și o scurtă confirmare vocală, utilizatorii pot da startul petrecerii fără să piardă vreun moment.

Prețuri și disponibilitate

Aplicațiile Siri și Google Now sunt disponibile gratuit pentru boxele UE BOOM 2 și UE MEGABOOM prin intermediul aplicațiilor dedicate UE BOOM și UE MEGABOOM, disponibile atât pe sistemul de operare Android, cât și iOS. Pentru mai multe informații vizitați www.ultimateears.com.

Despre Ultimate Ears

Ultimate Ears transformă modul în care oamenii experimentează muzica împreună și oriunde în lume. Ultimate Ears, o companie deţinută de Logitech, a revoluţionat modul în care artiştii îşi susţin spectacolele prin crearea unei linii personalizate de căşti profesionale în 1995. Astăzi, căştile Ultimate Ears sunt folosite de majoritatea artiştilor aflaţi în turnee. UE produce căşti extrem de apreciate şi sisteme audio care redefinesc modul în care oamenii ascultă muzica pe care o iubesc. Pentru mai multe informatii, accesaţi www.ultimateears.com. #MakeMusicSocial

NEWARK, California — 22 Iunie, 2016

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: