Black Friday la Bonami: reduceri de până la 70%

Black Friday ne pregătește pentru sărbătorile de iarnă cu diverse promoții. Cumpărăturile n-ar trebui să fie însă doar despre telefoane, frigidere sau televizoare, iar Bonami, magazinul online cu cea mai rapidă dezvoltare pe piața europeană în domeniul mobilă şi home & deco, anunță prima sa campanie de Black Friday pentru România, iar reducerile ajung până la 70%.

BlackFriday la Bonami

„Anul trecut, Black Friday a fost cea mai bună zi din noiembrie în ceea ce privește vânzările, dar și numărul de vizite pe site în toate țările în care suntem prezenți. Această tendință este din ce în ce mai puternică în fiecare an. Anul acesta, după debutul pe piața din România, ne așteptăm ca vânzările pe piața locală să fie de cinci ori mai mari decât într-o zi normală și estimăm un număr impresionant de vizite pe site“, a declarat Manuela Lică Ionescu, Country Manager Bonami România.

Fie că vorbim despre produse de tapițerie, corpuri de iluminat, accesorii de bucătărie sau diverse decorațiuni interioare și cadouri pentru casă, toate vor fi la preț special în perioada 18 – 21 noiembrie pe site-ul Bonami.ro. Magazinul pune la dispoziția clienților peste 350 de produse unicat, la prețuri excelente pentru a pregăti casa de sărbători. Campania de Black Friday se va derula până pe 21 noiembrie, ora 12.00, sau până la epuizarea stocurilor. Printre cele mai populare produse care se vor bucura de reduceri sunt lenjeriile de pat, produsele de bucătărie și micile decorațiuni.

De asemenea, Bonami mai are o campanie dedicată sărbătorilor de iarnă. „Crăciun generos cu Bonami“ a debutat pe 3 noiembrie și se va desfășura până pe 20 decembrie, iar cumpărătorii vor avea parte de o surpriză pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun. Astfel, pentru achizițiile realizate pe Bonami.ro în această perioadă, clienții vor primi în contul lor un credit generos echivalent cu suma totală a cumpărăturilor. În plus, în acest interval, livrarea este gratuită pentru coșurile de minimum 200 de lei. În cazul în care unele produse comandate începând cu 3 noiembrie nu corespund nevoilor clienților, acestea pot fi returnate fără probleme până la 31 ianuarie 2017.

Bonami a pornit din Cehia, unde este și sediul central, și și-a extins operațiunile pe piaţa din România la sfârșitul lunii septembrie anul acesta. Încă din momentul lansării site-ului, Bonami înregistrase deja peste 100.000 de utilizatori ce așteptau cu nerăbdare să profite de gama extinsă de produse home & deco și mobilier. Momentul lansării în România a fost ales special, pentru a le oferi clienţilor posibilitatea să cumpere produse de calitate înainte de Crăciun, fiind cunoscută atracția românilor pentru articole pentru casă şi decoraţiuni interioare, care pot fi cadouri ideale pentru cei dragi, mai ales în preajma sărbătorilor.

București, 15 noiembrie 2016 – Bonami

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: