Biel Glasses și Panasonic prezintă ochelarii inteligenți la CES 2023

Biel Glasses și Panasonic prezintă ochelarii inteligenți care vin în sprijinul persoanelor cu deficiențe de vedere la dezvoltarea cărora cele două companii au colaborat încă din 2021.

Produsul realizat în comun integrează ochelarii VR Panasonic cu capacitate HDR 5.2K și greutate redusă cu tehnologia Biel Glasses pentru deficiențe de vedere. Acesta rezolvă problemele de mobilitate cauzate de deficiența de vedere – care sunt cele mai grave atunci când există o diminuare a vederii periferice (cunoscută în mod obișnuit sub numele de “tunnel vision”, un efect al unor boli precum glaucomul și retinita pigmentară, printre alte cauze) -, permițând utilizatorilor să perceapă obstacolele și alte pericole, astfel încât să se poată deplasa în siguranță și în mod independent.

Mai multe despre acești ochelari, te invităm să citești aici. Comunicatul de presă în format word poate fi descărcat de aici. Fotografii ale produsului sunt disponibile aici. Îți mai furnizăm și un film de aprox. 2 minute în care creatorii explică principiul de funcționare.

Hits: 6

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: