BenQ sponsorizează echipele de gaming Evil Geniuses, Cloud9 și Flash Wolves

BenQ, lider tehnologic global și pionier inovator în industria monitoarelor de gaming, extinde contractul de sponsorizare cu celebra echipă de gaming Evil Geniuses pentru anul 2015. Anunțul întărește parteneriatul dintre două forțe în gaming-ul profesional – pe de o parte, o organizație care a fost numită de către New York Times “echivalentul Yankees pentru jocurile electronice profesioniste”, iar pe de altă parte, designerul și producătorul de top de monitoare profesionale de gaming pentru PC-uri și console, dedicate jucătorilor hardcore. De asemenea, BenQ anunță noi contracte de sponsorizare încheiate cu echipele de gaming de top Cloud9 și Wolves Flash.

BenQ_gaming_3

Toate cele trei parteneriate confirmă angajamentul BenQ pentru dezvoltarea de tehnologii dedicate comunității de gaming profesionist tot mai dinamice.

“Parteneriatele noastre cu Evil Geniuses, Cloud9 și Flash Wolves confirmă misiunea noastră de a atinge performanțe unice în industria monitoarelor de gaming profesional și întărește relația solidă a companiei cu comunitatea de gameri. Suntem de părere cea mai bună cale pentru optimizarea diviziei de gaming este o strânsă colaborare cu gamerii profesioniști“, a declarat Conway Lee, Președintele BenQ Corporation.

La rândul lor, Evil Geniuses și-au exprimat satisfacția pentru oportunitatea de a continua să joace și să câștige competiții cu ajutorul monitoarelor BenQ.

“Echipa Evil Geniuses este foarte încântată de reînnoirea parteneriatului cu BenQ. Am ales să ne asociem cu parteneri care sunt la rândul lor lideri în industriile în care activează, iar faptul că cele mai multe echipe și turnee de eSports folosesc monitoarele BenQ în detrimentul altor branduri spune multe despre poziția companiei. Anul trecut echipa noastră de jocuri de fighting, Justin Wong și PR Balrog a colaborat cu inginerii lor pentru a dezvolta primul monitor LCD capabil să îndeplinească cele mai înalte standarde pentru turneele dedicate jocurilor de tip ”fighting”. Ne dorim continuarea acestor parteneriate care vor dezvolta întreaga industrie”, a declarat Kelby May, VP of Accounts and Talent la GoodGame.

Evil Geniuses, înființată în 1999, a devenit una din cele mai decorate organizații de jocuri electronice profesionale din lume, câștigând premii în aproapte toate circuitele importante de gaming. De-a lungul aniilor, echipa nord-americană a fost formată din adevărate personalități ale industriei de gaming profesionist, cum ar fi Clinton “Fear” Loomis, Justin “JWong” Wong și Lee “Jaedong” Jae Dong. Succesul echipei a atras atenția unui număr mare de branduri internaționale precum Monster Energy, T-Mobile și Papa John’s.

BenQ îi urează bun-venit în grupul echipelor de sporturi electronice sponsorizate de companie celor de la Cloud9, înființați în 2012. Cloud9 s-a bucurat de oa scensiune rapidă în tândul echipelor de top iar în acest moment au în componență unele dintre cele mai sonore nume din industrie. Cloud9 a câștigat turnee importante în aproape toate titlurile populare, cum ar fi League of Legends, DOTA 2, Heroes of the Storm, Counter-Strike: GO, Hearthstone, Smite și Smash Brothers.

“BenQ a înțeles de la bun început importanța sprijinirii gamerilor profesioniști de top. Am colaborat excelent cu ei și suntem nerăbdători să le oferim jucătorilor noștri monitoarele BenQ”, a declarat Jack Etienne, general manager și owner al Cloud9.

Similar echipelor Evil Geniuses și Cloud9, organizația Flash Wolves s-a remarcat rapid în industria de gaming, devenind una din cele mai promițătoare echipe de eSports din Taiwan. Flash Wolves și-a întărit această poziție după ce a câștigat campionatul League of Legends în cadrul Intel Extreme Masters Taipei, asigurându-și participarea la etapa finală la nivel global  Intel Extreme Masters, sezonul 9.

BenQ Gaming își va continua strategia de dezvoltare a comunitățiid e gaming prin crearea unor monitoare profesionale cu performanțe unice. BenQ recunoaște importanța colaborării cu gameri de toate nivelurile pentru a atinge statutul deținut în prezent piață. Informațiile din partea comunității au ajutat BenQ să creeze produse apreciate la nivel global precum gamele de monitoare de gaming XL și RL, monitoarele oficiale pentru competiții și evenimente de gaming recunoscute la nivel global.

București, România, 27 august 2015 – BenQ

Visits: 1

Lasă un răspuns