BenQ lansează soluţiile de proiecţie wireless pentru toate mediile de utilizare

 

 • Transmisie video Full HD necomprimată la 1080p
 • Posibilitatea de transmisie fluidă dintr-o cameră în cealaltă, chiar şi când proiectorul se află la o distanţă de 30 de metri* de sursa de semnal
 • Lăţime de bandă de 145Mpbs cu patru antene
 • Tehnologie DFS Anti-Interference pentru reducerea interferenţelor cu alte semnale wireless
 • Sunet audio digital pe 5.1 canale prin HDMI 1.4a

網頁

 

Noul kit Wireless Full HD BenQ este soluţia care transformă orice cameră din casă într-un centru de divertisment pentru redarea de filme sau jocuri. Kitul îţi permite instalarea proiectorului fără a mai avea nevoie de cabluri de conectare sau de reamenajarea spaţiului. Format dintr-un transmiţător şi dintr-un receptor, acesta oferă o acoperire de până la 30 de metriși dispune de tehnologie care diminuează interferenţa printr-un mecanism de selecţie dinamică a frecvenţelor de emisie – recepţie: Dynamic Frequency Selection (DFS). Filmele sau jocurile sunt transmise fluid, fără latenţă, cu o calitate a imaginii Full HD 1080p şi sunet corect chiar şi atunci când proiectorul nu este în aceeaşi cameră cu sursa de semnal. Pentru a instala kitul nu trebuie decât să parcurgi câţiva paşi – odată instalat, transmiţătorul şi receptorul se vor conecta automat la proiector de fiecare data, pentru o utilizare convenabilă.

Kitul susţine până la două surse HDMI şi două ecrane digitale care pot afişa acelaşi conţinut în două camere diferite şi îţi permite să controlezi sursa de semnal de la distanţă. Kitul este accesoriu standard pentru proiectorul BenQ W1070+W şi accesoriu opţional pentru modelele BenQ W1070+ şi BenQ W1080ST+.

*Distanţa de transmisie variază în funcţie de mediul în care se face proiecţia. Distanţa declarată se bazează pe măsurarea liniei de vedere. Structurile din oţel, lemn, beton sau cărămidă pot reduce distanţa de transmisie.

Adaptor Qcast pentru sălile de clasă

 • Compatibil cu proiectoarele ce integrează opţiunea de conectare HDMI/MHL
 • Calitate ridicată a imaginii şi suport pentru diverse formate de fişiere (ppt,pdf,xls,doc,video,jpg)
 • Lăţime de bandă de 40Mpbs.
 • Compatibil cu funcţia Display Mirroring pentru dispozitivele cu sistem de operare Android (Miracast), iOS şi Windows 8 (WiDi)
 • Compatibil cu sistemele ce rulează Windows, Mac, precum şi dispozitivele Intel de generaţie anterioară, prin intermediul software-ului Qcast

Suport pentru conectare rapidă prin intermediul tehnologiei NFC.Cei care fac prezentările au acum la dispoziţie o alternativă mult mai practică la metoda clasică de predare prin intermediul soluţiilor dezvoltate de BenQ pentru proiecţii wireless în sălile de clasă. Pentru a crea un cadru propice colaborării profesor-elevi, BenQ lansează adaptorul HDMI QCast ce îţi permite afişarea wireless a conţinutului din smartphone, tabletă sau computer direct pe ecranul de proiecţie. Cu ajutorul software-ului Qcast poţi utiliza orice smartphone, tabletă sau computer pentru a accesa fişiere în diverse formate sau servicii de stocare în cloud. Totodată, prin intermediul Qcast ai acces la camera dispozitivului conectat, la aplicaţia de muzică şi video, precum şi la browserul web.Mai mult, tehnologia NFC (Near Field Communication) permite conectarea dispozitivelor compatibile la adaptorul QCast, pentru a realiza prezentări wireless fără să mai ai nevoie de conectare prin cablu sau de parole de acces. Kit Quick Wireless: configurare în timp record pentru prezentările business

 

 

 • Compatibil cu dispozitive iOS şi Android prin intermediul aplicaţiei QPresenter Pro APP
 • Compatibilitate cu PC-urile şi laptopurile cu sistem de operare Windows şi Mac prin intermediul soluţiei Quick Wireless Connection USB.Profesioniştii au nevoie de cele mai bune soluţii pentru ca prezentările business să aibă impactul dorit. BenQ lansează kit-ul Quick Wireless, format dintr-un dispozitiv Quick Wireless Connection USB şi un adaptor WiFi, pentru a configura proiecţia wireless în timp record. Poţi proiecta din PC, laptop sau dispozitive inteligente, fără să mai ai nevoie de cabluri sau de instalarea unor programe ori aplicaţii suplimentare. Pentru a beneficia de funcţii precum adnotări în timpul prezentării sau proiecţia simultană a mai multor elemente poţi folosi aplicaţia QPresenter Pro APP. Kitul Quick Wireless este un accesoriu standard pentru modelele MH680, MX666 şi MW665, însă poate fi achiziţionat separat şi utilizat împreună cu proiectoarele BenQ ce suportă funcţionalitatea wireless USB.Noile soluţii de proiecţie wireless de la BenQ sunt disponibile şi în Europa. Pentru mai multe informaţii, vizitează www.BenQ.ro.

Despre Corporaţia BenQ

Având la bază viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporaţia BenQ este un furnizor global de soluţii şi tehnologii care au ca scop îmbunătăţirea tuturor aspectelor vieţii umane. Pentru a realiza această viziune, compania se axeaza pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de azi – stilul de viaţă, de afaceri, sănătate şi educaţie – cu speranţa de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, creşterea eficienţei, un sistem medical îmbunătăţit şi eficienţă în educaţie. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse şi tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale şi camere video, dispozitive mobile de calcul, precum şi soluţii de iluminat. Because it matters.

Bucureşti, 28 octombrie, 2014 – BenQ

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: