BenQ devine partener exclusiv pentru Google Jamboard

BenQ, companie recunoscută pe plan internaţional pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine, anunţă astăzi planurile sale de a introduce pe piaţă soluţia Jamboard, un dispozitiv 4K UHD interactiv, dotat cu ecran touch,  conceput să ajute la dezvoltarea şi optimizarea colaborării în mediul de lucru enterprise.

image002

Jamboard vine dotat cu un ecran interactiv de 140 cm (55-inch) şi beneficiază de avantajele suitei G Suite, pentru a optimiza modul de lucru al angajaţilor din companie, atât în cadrul întâlnirilor din sala de conferinţe cât şi la distanţă prin intermediul caracteristicilor sale integrate de videoconferinţă. Panel-ul interactiv se integrează perfect în cerinţele mediului de lucru actual, oferind întâlnirilor de echipă o experienţă interactivă şi eficientă, ceea ce duce automat la o creştere în productivitate.

“Jamboard este răspunsul la nevoia constantă a companiilor de a căuta modalităţi noi de comunicare, ce pot îmbunătăţi colaborarea dintre oameni, oferind un mediu optimizat pentru lucrul în echipă.”  a declarat Conway Lee, preşedintele BenQ Corporation.

În calitate de pionier recunoscut la nivel mondial în domeniul soluţiilor de afişare, cu o istorie îndelungată de inovaţii premiate în domeniul tehnologiei vizuale, BenQ este partenerul ideal pentru Google Cloud în ceea ce priveşte acest dispozitiv destinat companiilor. „Jamboard este întruchiparea fizică rezultată prin combinarea celor mai bune funcţii de la G Suite, susţinute de sprijinul oferit de BenQ,” a spus Lee.

Dispozitivul Jamboard integrat complet va fi vândut la un preţ foarte competitiv, de sub 6.000 USD, atât în Statele Unite, cât şi în Canada şi va fi disponibil la partenerii BenQ selectaţi în primul trimestru al anului 2017. Pentru Marea Britanie, lansarea Jamboard este programată pentru luna martie 2017.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Jamboard, vizitaţi: gsuite.google.com/jamboard sau the BenQ Jamboard product page.

Taipei, Taiwan, Noiembrie, 2016 – BenQ

Lasă un răspuns