Beneficii pe viață pentru utilizatorii care își portează numărul la cartela Telekom

  • Minute și SMS-uri naționale nelimitate, pe viață, pentru utilizatorii care îşi portează numărul la cartela Telekom și aleg una dintre extraopțiunile Extra Date M, Extra Voce M, Extra L, Extra XL
  • Bonus de portare, pe viață, de 1GB trafic de date național la opțiunea Extra S, respectiv 1,5GB la opțiunile Extra Date M, Extra Voce M, Extra L și Extra XL

Până pe 14 ianuarie 2016, utilizatorii din alte reţele care îşi portează numărul în reţeaua Telekom Romania și optează pentru cartelele preplătite o pot face gratuit, fără taxă de portare, şi beneficiază de bonus de portare acordat pe viaţă, pe lângă oferta de sărbători de la Telekom.

Astfel, activând la portare opțiunea Extra Date M pentru 5,95 euro, utilizatorii Telekom vor beneficia de minute și SMS-uri naționale nelimitate, minute internaționale nelimitate către rețelele fixe, 200 de minute internaționale către rețelele mobile și 2,5GB trafic de date național la viteze 4G.

Activând extraopțiunile Extra L și Extra XL, clienții Telekom primesc mai mult trafic de date și minute internaționale către rețelele mobile. Opțiunea Extra L oferă, pentru 6,95 euro, minute și SMS-uri naționale nelimitate, minute internaționale nelimitate către rețelele fixe, 250 de minute internaționale către rețelele mobile și 3GB trafic de date național la viteze 4G. Utilizatorii care aleg opțiunea Extra XL pentru 7,95 euro beneficiază de minute și SMS-uri naționale nelimitate, minute internaționale nelimitate către rețelele fixe, 300 de minute internaționale către rețelele mobile și 3,5GB trafic de date național la viteze 4G.

Utilizatorii care aleg extraopțiunea Extra S beneficiază de o combinație unică de beneficii, la 4,95 euro. Aceștia primesc minute și SMS-uri nelimitate în rețelele Telekom Romania, 500 minute și SMS-uri naționale sau minute internaționale către rețelele fixe, 100 de minute internaționale către rețelele mobile și 1,5GB trafic de date national.

Bonusurile de portare se alocă automat și sunt incluse direct în beneficiile opţiunilor. Beneficiile de portare sunt acordate pe viață, la fiecare activare/ reactivare a opţiunilor eligibile din portofoliul Telekom: Extra S, Extra Date M, Extra Voce M, Extra L, Extra XL.10423794_991187027560230_8008118944447632573_n

Mai mult, toţi utilizatorii de cartele preplătite Telekom au posibilitatea de a comunica nelimitat chiar şi atunci când nu au credit disponibil sau o extraopţiune activă pe cont: în orice rețea prin intermediul aplicaţiei WhatsApp şi în rețeaua Telekom Romania prin SMS, MMS și aplicația Joyn by Telekom.

De asemenea, bonusul GigaWeekend oferă utilizatorilor de cartele preplătite Telekom 1GB trafic de date, gratuit, în fiecare weekend, până la sfârşitul anului 2015. Bonusul poate fi activat în intervalul sâmbătă, ora 00:01 – duminică, ora 23:59, trimiţând în fiecare weekend un SMS la numărul 888 sau din MyAccount.

Pentru mai multe informaţii despre oferta de portare la cartela Telekom vă rugăm vizitaţi: https://www.telekom.ro/portare-mobil/.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii, precum și un timp de preluare preferențial de 10 secunde în call center. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La finalul lunii septembrie 2015, peste 160.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții IT&C pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Telekom Romania – 23 decembrie 2015

Views: 0

Lasă un răspuns