AZIMO se extinde in Romania si Moldova

Azimo, serviciul de transfer digital de bani, a anunțat astăzi că s-a extins în România și Moldova, oferind un serviciu de trimitere de bani cu ridicare de numerar în 30 de minute, disponibil in din aproape 600 de puncte de acces, printre care sucursalele Idea Bank, BCR Smith & Smith, în România, și sucursalele băncii Victoria, în Moldova. Prin intermediul acestui serviciu nou, disponibil atât în RON, cât și în EUR, Azimo ajută acum milioane de români să le trimită bani celor dragi, la numai o fracțiune din prețul practicat de serviciile offline.

Azimo Logo

Conform datelor IFAD și Băncii Mondiale, peste 5,4 miliarde de dolari (USD) sunt trimiși în România și Moldova în fiecare an, mare parte din această sumă provenind din alte țări europene.1 Cum 3 milioane de emigranți români trăiesc în alte părți ale Europei, în principal, în Italia, Spania, Germania și în Marea Britanie, susținerea familiei rămâne motivul numărul unu pentru care banii sunt trimiși în țară. 2

„În fiecare lună au loc peste 1 milion de tranzacții de remitere de bani către România, ceea ce reprezintă un sprijin vital pentru familii, mai ales în această perioadă de instabilitate economică. Din nefericire, românii continuă să fie supra-taxați atunci când trimit și primesc bani, indiferent că este vorba despre un transfer bancar sau un serviciu tradițional offline de transfer de bani”, a spus Michael Kent, DGE și fondator al Azimo. „Prin intermediul platformei noastre digitale, noi rezolvăm aceste probleme și ne asigurăm că acasă ajunge o parte mai mare din banii câștigați cu sudoarea frunții de către români și moldoveni.”

Azimo oferă o alternativă rapidă, sigură și ieftină la serviciile tradiționale, offline, de trimitere de bani. În calitate de lider în domeniul transferurilor de bani efectuate online și prin telefoanele inteligente, compania a construit cea mai cuprinzătoare rețea dintre toți jucătorii digitali din industrie, trimițând bani în peste 190 de țări, în peste 70 de monede diferite.

Pe lângă ridicarea banilor în numerar prin intermediul rețelelor Idea Bank și BCR Smith & Smith, Azimo le permite de asemenea clienților săi să trimită bani în orice cont bancar, fie în moneda locală, fie în EUR/USD, și să alimenteze orice telefon mobil din rețelele Orange, Vodafone, Telecom România și Moldcell.

Compania intenționează să își continue extinderea și în alte țări est-europene înainte de sfârșitul acestui an.

LONDRA, MAREA BRITANIE, 4 noiembrie 2015. Azimo

Views: 0

Lasă un răspuns