AVstore.ro demonstrează proiecții 4K și sunet Dolby Atmos în cel mai spectaculos showroom Hi-Fi din România

AVstore.ro, liderul de piață în materie de soluții audio Hi-Fi și home-cinema, își invită clienții în showroom pentru demonstrații spectaculoase de sunet surround în format Dolby Atmos și proiecții FullHD sau 4K.

Magazinul pune la dispoziția publicului o expoziție deschisă permanent în living-ul casei AVstore.ro în zona Cotroceni din Capitală, în cadrul căreia clienții pot testa soluții video (televizoare și proiectoare), sisteme de sunet Hi-Fi stereo și surround, căști, amplificatoare pentru căști sau playere portabile.

EH-LS10000

„Experiența clienților care ne vizitează este extrem de importantă pentru noi. Avem un showroom modern, amenajat fără compromis atât la nivel de ambianță cât și ca proprietăți acustice. Aici punem la dispoziție vârfurile de gamă ale celor mai importanți producători de videoproiectoare, dar mereu facem demonstrații și cu modele mai accesibile, sub 1000 de euro, ideale pentru o sufragerie de bloc, pentru o mansardă sau chiar și pentru o proiecție, noaptea, pe terasă”, afirmă Bogdan Ștefan, managing partner la AVstore.ro

Magazinul distribuie în Romania și ecranele de proiecție Projecta, cel mai mare producător de ecrane de acest fel din Europa.

AVstore.ro insistă că doar la un magazin specializat, clienții pot beneficia de o experiență completă de cumpărare. De aceea, îi invită pe toți cei interesați de a face achiziții în materie de audio-video să le treacă pragul,  să testeze echipamentele și să discute cu echipa de consultanți pasionați și bine pregătiți pentru a face cea mai potrivită și documentată achiziție pentru bugetul pe care doresc să îl investească.

„Prin intermediul blogului AVstore.ro, dorim să-i informăm pe pasionați și să îi introducem în fascinanta lume audio-video. Scriem articole „how-to” sau prezentări de produse prin prisma testelor pe care noi le efectuăm și vrem să oferim cea mai importantă sursă de informații din Romania în acest domeniu”, a mai precizat Bogdan Ștefan.

Despre AVstore.ro

Cu o experiență de peste nouă ani pe piața de profil din România, magazinul specializat în echipamente Hi-Fi este cunoscut publicului pentru oferta completă de soluții audio-video pentru acasă, preponderent high-end, atât în ceea ce privește nivelul prețurilor, dar și gama de produse în sine

În 2015, vânzările totale ale AVstore.ro au atins 2.7 milioane de euro, în creștere cu 12,5% față de anul anterior. Compania a vândut peste 1.400 de perechi de boxe și peste 11.000 de perechi de căști atât în magazin, cât și în rețeaua de distribuție a AVstore.ro.

Tot în anul 2015, aproximativ 7000 de clienți unici au făcut achiziții de la AVstore.ro, iar în decursul întregii activități, cel puțin 30.000 de clienți au făcut minim o achiziție.

Printre mărcile importate și distribuite în România se află:

Sennheiser, DEVIALET, HEGEL, Fiio, Audio Physic, QAcoustics, Mission, Audioengine, GENELEC, QED, JABRA, Audio-Technica, iFi Audio, Audeze, Sonorous si NuForce.

Pentru mai multe detalii despre AVstore.ro, accesați link-urile următoare:

www.AVstore.ro

www.facebook.com/AVstore

București, 27 aprilie 2016 – AVstore.ro

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: