ASUS România lansează o nouă competiție de PC Modding

ASUS Republic of Gamers continuă să susțină PC Moddingul din România lansând o nouă competiție dotată cu premii substanțiale. ASUS Modding Cup 2016 se adresează modderilor și pasionaților DIY din România, având ca scop impulsionarea unor proiecte deosebite, aflate în prezent pe planșa de proiectare sau în stadiul de idee.

pressrel_lsr6qteiakub0bj2b1lhjoqy

Înscrierile în competiția ASUS Modding Cup 2016 se vor desfășura în perioada 24 – 30 mai 2016. Cei care doresc să participe la concurs își pot înscrie viitorul proiect de PC Modding pe baza unor fotografii sau schițe pe pagina dedicată:
http://www.techinstyle.ro/asus-modding-cup-2016/.

Condițiile de participare sunt ușor de îndeplinit. Proiectul trebuie să conțină placă de bază și placă video marca ASUS (nu neapărat Republic of Gamers), iar tema trebuie să fie aniversarea ROG 10 ani. Pot fi înscrise și proiectele aflată într-o fază incipientă (sub 50% grad finalizare), care nu au mai participat la alte concursuri de profil. Sistemele personalizate pot avea atât răcire pe aer cât și răcire lichidă.

Finala ASUS Modding Cup 2016 va fi organizată în data de 30 iulie 2016, atunci când concurenții își vor prezenta proiectele în vederea jurizării. Primul loc este premiat cu un voucher în valoare de 1.000 USD (inclusiv TVA) pentru achiziția de produse ASUS. Locurile 2 și 3 vor primi vouchere în valoare de 750 USD, respectiv 500 USD pentru achiziția de produse ASUS.

ASUS nu este la prima competiție de acest fel. Anul trecut, concursurile „Scoate modder-ul din tine” organizate împreună cu PCGarage.ro au adus la lumină cele mai bune proiecte de modding din țara noastră, remarcabile prin gradul ridicat de complexitate și grija acordată detaliilor.

ASUS – București, 25 mai 2016

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: