ASUS Republic of Gamers organizează cel mai amplu turneu offline de gaming

Sporturile electronice iau cu asalt mall-urile bucureștene. Până pe 16 octombrie, gamerii din capitală sunt invitați să participe la cel mai lung turneu offline de gaming din țara noastră. Acesta va avea loc în cadrul AFI Palace Cotroceni, în zona din fața Cinema City.
Evenimentul Join The Republic va găzdui trei turnee de jocuri pe PC: CS:Go, Dota, Hearthstone, Rocket League și Overwatch, iar valoarea totală a premiilor depășește 4800 de dolari. Toate competițiile se vor derula pe 12 stații ROG G20 complet pregătite pentru gaming, jucătorii neavând nevoie de vreun alt echipament personal, ci doar de propria experiență și îndemânare.

pressrel_a1dkirqrcgvk7cnx6vn45l18

Primul turneu va fi unul de CS:GO, echipele de câte 5 jucători putându-se înscrie pe pagina de Facebook ASUS Republic of Gamers România.
La Join The Republic sunt așteptați și iubitorii de Cosplay. Înscrierile se vor desfășura tot pe pagina de Facebook, defilarea personajelor din jocuri fiind programată pe data de 15 octombrie. Concursul de Cosplay este dotat cu premii ASUS în valoare de peste 2100 USD.
Publicul larg pasionat de jocurile pe computer este invitat să susțină participanții și să descopere cele mai noi sisteme, componente și accesorii de gaming. În fiecare zi, zona de computere Republic of Gamers este deschisă vizitatorilor din AFI Palace Cotroceni pentru FreePlay (jocuri la liber) până la ora 16.00, când vor demara competițiile zilnice.
Pe pagina de Facebook ASUS Republic of Gamers –https://www.facebook.com/asusrog.ro sunt disponibile formularele de înscriere la turnee, regulamentele și fotografii de la eveniment.
ASUS ROG G20 – Putere într-un desktop compact
ASUS ROG G20 este un desktop compact destinat pasionaților de jocuri. Având o carcasă cu un volum de numai 9.5 litri ce integrează un procesor Intel Core i7 și un accelerator NVIDIA GeForce, ROG G20 oferă tot ceea ce este necesar unui pasionat de gaming. La exterior, desktopul afișează un model cu grile frontale vizibile, totul fiind ascuns sub un design poligonal cu linii sofisticate. Sistemul de răcire absoarbe aerul prin grila frontală și îl evacuează prin partea din spate, departe de utilizator. Sistemul de iluminare LED cu 8 milioane de culori permite personalizarea aspectului carcasei, completând atmosfera jocului favorit.
Monitorul de gaming ASUS MG248Q
Monitorul ASUS MG248Q este proiectat pentru jocuri cu acțiune rapidă, având un timp de răspuns foarte bun, de numai 1ms și o rată de refresh de 144MHz. MG248Q dispune de un panou FullHD cu diagonala de 24 inci ce afișează 16.7 milioane de culori. Imaginile se derulează pe ecran cu rapiditate, monitorul fiind recomandat pentru jocuri de tip FPS (First Person Shooter) și pentru simulatoarele auto. Funcțiile speciale pentru pasionații de gaming, cum ar fi ASUS GamePlus, îmbunătățesc experiența de joc și aduc un avantaj real în confruntările cu adversari dificili.
Laptopuri performante de gaming
În zona de gaming a standului ASUS din AFI Palace Cotroceni vor mai fi expuse și laptopurile de gaming ROG GX700 și ROG G752.
ASUS ROG GX700 este primul laptop din lume răcit cu lichid, performanțele sale fiind similare cu cele ale unui desktop de gaming. Procesorul Intel Core i7-6820HK cu suport pentru overclocking poate funcționa la frecvența de 4GHz grație răcirii cu lichid, BIOS-ului avansat și a multiplicatorului deblocat. Placa video NVIDIA GeForce GTX980 poate fi supratactată la rândul ei, GX700 fiind, de asemenea, primul laptop din lume care poate rula jocuri 4K.
ASUS ROG G752 este un laptop compact de gaming, care beneficiază de un hardware foarte puternic. Ecranul IPS FHD este sincronizat cu placa video cu ajutorul unui modul NVIDIA G-Sync, jocurile rulând fluid, fără rupturi grafice între cadre. Cei 64GB de memorie RAM atrag deopotrivă pasionații de jocuri cât și specialiștii din industria prelucrării imaginilor. ROG G752 are un design inteligent și un sistem de răcire silențios format din ventilatoare independente și elemente din cupru. Sistemul de răcire avansat oferă o eficiență termică excepțională pentru a asigura stabilitatea sistemului, păstrând joasă temperatura în overclocking.
Alături de modelele de mai sus, ASUS mai expuse în standul său laptopul GL702, desktopurile de gaming ROG GT51 și G11, routerul wireless tri-band RT-AC5300 și sistemul Draqulling.
ASUS – Bucuresti, 30 septembrie 2016

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: