ASUS Republic of Gamers a lansat noi produse în cadrul evenimentului „Never Stop Gaming”

Printre noile produse de gaming se numără plăci de bază Z790 actualizate, monitoare de gaming OLED, un router de gaming WiFi 7 și rezultatele colaborării ROG x Evangelion.

  • Plăcile de bază ROG Maximus Z790 Dark Hero, ROG Strix Z790-A Gaming WiFi II și TUF Gaming Z790-Pro WiFi includ PCIe® 5.0 și memorie DDR5
  • Linia completă de monitoare de gaming ROG OLED, inclusiv primul monitor OLED 4K de 32 de inchi din lume, disponibil și în versiuni de 34 și 49 de inchi
  • ROG Rapture GT-BE98 Pro este primul router de gaming WiFi 7 quad-band din lume, cu viteze de până la 30.000 Mbps – cu până la 160% mai rapid decât WiFi 6
  • ROG x Evangelion: noua placă de bază co-branduită ROG, placă grafică Strix, Ryujin AIO, carcasă de gaming Hyperion, suport pentru plăci grafice, periferice și multe altele

ASUS Republic of Gamers (ROG) a prezentat noi și interesante produse de gaming cu prilejul evenimentului „Never Stop Gaming” de la Gamescom 2023, precum plăci de bază Z790 actualizate, monitoare de gaming OLED și cele mai recente produse co-branduite ROG x Evangelion.

Plăci de bază ASUS Z790 actualizate

ASUS a prezentat plăcile de bază ROG Maximus Z790 Dark Hero, ROG Maximus Z790-A Gaming WiFi II și TUF Gaming Z790-Pro WiFi, care suportă procesoare Intel® Core™ de generația a 12-a, a 13-a, dar și de generație următoare. Aceste platforme oferă suport pentru PCIe® 5.0 și memorie DDR5, oferind utilizatorilor conectivitate îmbunătățită, funcții de reglare a performanței, soluții de răcire eficiente și numeroase alte caracteristici.

ROG Z790 Dark Hero și Strix Z790-A Gaming WiFi II dispun de tehnologia Intel WiFi 7 și de cea mai recentă antenă ASUS WiFi Q-Antenna, ambele permițând viteze semnificativ mai mari prin împachetarea mai multor date în fiecare transmisie. Mai exact, ROG Z790 Dark Hero oferă o lățime de bandă de până la 320 MHz, în timp ce viteza conexiunii poate ajunge până la 5,8 Gbps. TUF Gaming Z790-Pro WiFi oferă suport WiFi 6E și include cea mai recentă ASUS WiFi Q-Antenna pentru performanțe wireless îmbunătățite și o configurare convenabilă.

Aceste plăci de bază sunt dotate cu tehnologii exclusive ASUS, inclusiv AI Overclocking, AI Cooling II, Two-Way AI Noise Cancelation și ASUS Enhanced Memory Profile II (AEMP II) pentru a simplifica configurarea și a îmbunătăți performanța. Plăcile dispun de numeroase porturi USB și suport pentru încărcarea rapidă prin conectorul USB Type-C® de 20 Gbps de pe panoul frontal, cu USB Wattage Watcher. În plus, instalarea este simplă, deoarece aceste plăci de bază includ funcții DIY-friendly, inclusiv Q-Antenna, Q-LED, PCIe Slot Q-Release și M.2 Q-Latch. Click aici pentru a afla mai multe.

ROG Swift OLED PG32UCDM

ROG Swift OLED PG32UCDM este primul monitor de gaming OLED 4K de 32 de inchi din lume, care dispune de o rată de reîmprospătare foarte rapidă de 240 Hz și un timp de răspuns de 0,03 (GTG). Acesta profită de tehnologia QD-OLED pentru a oferi o luminozitate maximă de 1000 de niți, performanțe remarcabile în redarea culorilor, un gamut de culoare larg, un contrast excepțional și o dispunere îmbunătățită a sub-pixelilor pentru un text mai clar și ușor de citit. PG32UCDM dispune de un design al sistemului de răcire superb, care include un radiator personalizat și un material numit grafen (grafit bidimensional), pentru a proteja panoul OLED prin reducerea riscului de „burn-in”. Comutatorul KVM inteligent le permite utilizatorilor să controleze două dispozitive cu o singură tastatură și un singur mouse, fără a fi nevoie de hardware sau software suplimentar. Utilizatorii pot utiliza modul PIP cu ajutorul unor comenzi rapide de la tastatură, pentru a comuta dispozitivele astfel încât să devina posibil controlul cu o singură tastatură și un singur mouse. În cele din urmă, PG32UCDM oferă opțiuni de conectivitate bogate, inclusiv DisplayPort™ 1.4, HDMI® 2.1 și USB tip C cu alimentare. Data estimată pentru punerea în vânzare este în jurul trimestrului 1 al anului 2024.

ROG Swift OLED PG34WCDM

ROG Swift OLED PG34WCDM este un monitor de gaming OLED curbat OLED ultrawide (3440 x 1440), de 34 de inchi, cu o curbură 800R, care oferă o rată de reîmprospătare de 240 Hz, un timp de răspuns de 0,03 ms de la gri la gri (GTG) și include un radiator personalizat pentru a scădea temperaturile de funcționare și a reduce riscul de arsură. PG34WCDM are o luminozitate de vârf de 1300 de niți și este compatibil cu DisplayHDR™ True Black 400, în timp ce compatibilitatea sa G-SYNC asigură imagini foarte fluide, fără rupturi, cu latență redusă. KVM-ul inteligent încorporat permite utilizatorilor să controleze două dispozitive cu ajutorul unei singure tastaturi și al unui singur mouse, conectivitatea USB 3.2 permițând transferuri de fișiere ultra-rapide între două surse de intrare. PG34WCDM oferă o conectivitate extinsă, inclusiv DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 și USB Type-C cu alimentare de 90 W. Acest model este așteptat să devină disponibil în primul trimestru al anului 2024.

ROG Swift OLED PG49WCD

Monitorul ROG Swift OLED PG49WCD este un monitor de gaming super-ultrawide (5120 x 1440) de 49 de inchi, cu un panou 1800R QD-OLED cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz și un timp de răspuns de 0,03 ms pentru experiențe de gaming captivante. Pentru o performanță îmbunătățită și pentru a asigura longevitatea panoului QD-OLED, PG49WCD include un radiator personalizat și o peliculă de grafen, pentru o mai bună disipare a căldurii, pentru a reduce riscul de arsură și pentru a crește luminozitatea de vârf până la 1000 de niți². KVM-ul inteligent încorporat permite utilizatorilor să controleze două dispozitive cu ajutorul unei tastaturi și al unui mouse, totul fără a fi nevoie de software specializat sau de hardware suplimentar. Utilizatorii pot chiar să transfere fișiere între cele două dispozitive de intrare prin intermediul conectivității ultrarapide USB 3.2. Monitorul oferă o gamă largă de conectori, inclusiv un port USB Type-C cu alimentare de 90 W, DisplayPort 1.4 și HDMI 2.1. PG49WCD va fi disponibil în octombrie 2023 și va fi comercializat la prețul de 1.499 dolari americani.

Router de gaming ROG Rapture GT-BE98 Pro WiFi 7

ROG Rapture GT-BE98 Pro este primul router de jocuri WiFi 7 quad-band din lume și exploatează întregul potențial al WiFi 7 cu suport pentru canale de 320 MHz în banda de 6 GHz, pentru a oferi viteze cu până la 160% mai mari decât generația anterioară, WiFi 6. În plus, modulația 4K QAM împachetează mai multe date în transmisii, ceea ce duce la viteze de vârf de transfer de date cu până la 20% mai mari, permițând obținerea unor viteze incredibile de până la 30.000 Mbps. În plus, cu două caracteristici revoluționare suplimentare – Multi-Link Operation și Multi-RU Puncturing – GT-BE98 Pro poate oferi conexiuni wireless mai rapide și mai eficiente. GT-BE98 Pro vine cu funcții pentru jocuri, inclusiv accelerare de jocuri la nivel triplu, port pentru jocuri și QoS care reduc lag-ul și latența pentru jocuri. Utilizarea GT-BE98 Pro cu sisteme dotate cu plăci de bază Z790 WiFi 7 permite utilizatorilor să profite de cele mai recente caracteristici WiFi 7.

Colecția ROG x Evangelion

ROG a dezvăluit recent cele mai recente produse co-branduite ROG x Evangelion, centrate pe personajele EVA-02 și Asuka din renumita serie anime Evangelion. Constructorii de PC-uri DIY și iubitorii de anime pot avea acum componente și periferice ROG premium, decorate în clasicele nuanțe roșii și portocalii EVA-02, cu autocolante și grafică personalizată pe tema Evangelion. Acestea includ o placă de bază ROG Maximus Hero, o placă video ROG Strix GeForce RTX™, un cooler ROG Ryujin AIO, o carcasă de gaming ROG Hyperion, un suport pentru placa video, periferice și alte echipamente.

Carcasă ROG Hyperion GR701 White Edition

ROG Hyperion GR701 White Edition este o carcasă de calculator E-ATX, care oferă suport pentru radiatoare duble de 420 mm, patru ventilatoare de 140 mm, un suport metalic pentru GPU, stocare de componente, hub pentru ventilatoare ARGB și două porturi USB Type-C pe panoul frontal cu încărcare rapidă de 60 W. Cu un finisaj din aluminiu alb pentru cablajul său intern, ediția White oferă o revizuire vizuală completă a modelului original GR701 Hyperion, pentru a completa alte componente și produse ROG White Edition. Evenimentul din cadrul Gamescom 2023 a prezentat, de asemenea, noile ROG Ryujin III 360 ARGB White Edition și ROG Strix 1000W Gold Aura White Edition.

Placa grafică ROG Matrix GeForce RTX 4090

ROG Matrix Platinum GeForce RTX™ 4090 ROG Matrix încorporează primul material termic din metal lichid din industrie aplicat direct pe matricea GPU a plăcii grafice, pentru temperaturi revoluționare, performanțe susținute superioare și mai puțin zgomot. În plus, un radiator de 360 mm cu ventilatoare magnetice inovatoare care pot fi conectate în lanț, o pompă mai puternică și o placă de răcire mai mare și complet acoperită de pe placa grafică se reunesc, de asemenea, pentru a oferi performanțe de neegalat și cel mai mare spor de frecvență implicit pentru GPU. În plus, această placă are un design incredibil de îndrăzneț și modern, perfect pentru cele mai avansate build-uri de gaming.

ROG Loki SFX-L 1200W Titanium

ROG Loki 1200W este o sursă de alimentare SFX-L de înaltă performanță, proiectată pentru build-uri cu format mic (SFF). Cu radiatoare ROG de mari dimensiuni pentru o răcire eficientă, sursa obține certificarea 80 PLUS Titanium, oferind o eficiență de peste 90% de la sarcini mici la cele maxime. Ventilatorul axial-tech și iluminarea ARGB adaugă stil și funcționalitate, armonizând efectele de iluminare în întregul sistem. Complet modulară și pregătită pentru ATX 3.0, Loki 1200W include un cablu de 16 pini 12VHPWR pentru un suport puternic pentru plăci grafice. Cu o garanție de 10 ani, asigură fiabilitate și încredere, ceea ce o transformă într-o adevărată coloană vertebrală a oricărui build SFF.

Comutatoare mecanice ROG NX Storm

Comutatoarele mecanice ROG NX Storm utilizează un material compozit de polioximetilenă (POM) pentru tijă și carcasă din policarbonat (PC) pentru a oferi o apăsare a tastelor ultra-ușoară și tactilă. Designul tijei cu pereți îmbunătățește stabilitatea și previne pătrunderea prafului. Aceste comutatoare sunt reglate special și pre-lubrifiate din fabrică pentru a asigura o apăsare clară și un click pronunțat al tastelor, împreună cu acel sunet familiar “clacky”. Comutatoarele ROG NX Storm sunt compatibile cu tastaturile de gaming ROG Strix Scope II 96 Wireless și ROG Strix Scope II.

ROG Moonstone Ace L

ROG Moonstone Ace L este un mouse pad de gaming din sticlă securizată, care oferă alunecări super rapide și mișcări fără efort ale mouse-ului. Fabricată din sticlă securizată 9H, suprafața ROG Moonstone Ace L oferă o durabilitate și o rezistență la tracțiune excepționale. Un strat suplimentar pe suprafața de sticlă reduce sunetul, astfel încât mișcările mouse-ului pe pad în timpul jocurilor rămân silențioase, fără a distrage atenția. O bază complet siliconată, completată cu marcaje elegante ROG, asigură faptul că mousepad-ul rămâne ferm pe poziție.

ROG Raikiri Pro

Raikiri Pro este un controler extrem de personalizabil pentru experiențe de joc maximizate. Acesta oferă conectivitate tri-modală Bluetooth®, radio în banda de 2,4 GHz sau USB-C® cu fir pentru a asigura compatibilitatea cu PC-urile și laptopurile și poate fi utilizat chiar și cu Xbox® prin intermediul unei conexiuni cu fir. Afișajul OLED încorporat poate fi programat pentru a afișa animații personalizate și indicatori de stare sau pentru a schimba profilurile controlerului – chiar și în timpul jocului. Comenzile suplimentare intuitive din spate includ patru butoane stânga și dreapta care pot fi programate pentru comenzi în cadrul jocului sau pentru a face modificări din mers ale sensibilității joystick-ului, cu zone moarte personalizabile în software-ul Armoury Crate. Trigger-ele din stânga și din dreapta pot fi, de asemenea, setate în modurile de acoperire pe rază scurtă sau completă.

Inovațiile plăcii de bază BTF

Participanții la „Never Stop Gaming” au putut vedea, de asemenea, soluții revoluționare cu conectori ascunși pe TUF Gaming B760M-BTF WIFI D4, placa de bază concept TUF Gaming Z790 și placa grafică concept ASUS GeForce RTX 4070 BTF. Proiectele cu conectori ascunși simplifică rutarea cablurilor pentru constructorii începători și îmbunătățesc estetica generală. Conectorii sunt ascunși în mod inteligent pe partea inferioară a plăcii de bază, designul BTF facilitând aranjamentul ordonat al cablurilor – aspect perfect pentru pasionații de bricolaj pe PC. În plus, conectorii ascunși îmbunătățesc fluxul de aer, rezultând astfel o performanță superioară de răcire.

Placa grafică ASUS GeForce RTX 4070 BTF se mândrește cu un design revoluționar, care elimină necesitatea conectorilor de alimentare externi tradiționali cu 8 sau 16 pini de pe placă. Aceasta adaugă un nou conector care permite trecerea energiei direct de la slotul pentru plăci grafice de mare putere al plăcii de bază. În combinație cu o placă de bază și o carcasă cu conectori ascunși, procesul de construcție și de gestionare a cablurilor este mult simplificat prin eliminarea cablurilor vizibile în partea frontală a PC-ului.

TUF Gaming LC II 360 ARGB

Seria de coolere cu lichid TUF Gaming LC II 360 ARGB oferă performanța și caracteristicile necesare pentru a scoate potențialul maxim din build-urile de gaming. Lichidul de răcire curge printr-o placă rece iluminată și prin tubulatura ranforsată cu manșon de 400 mm înainte de a ajunge la un radiator de mare capacitate răcit de trei ventilatoare ARGB de 120 mm – care au lamele cu caneluri pentru un flux de aer optim și zgomot redus. Elementele Aura Sync ARGB care iluminează ventilatoarele radiatorului și logo-ul TUF Gaming de pe capacul pompei conferă și mai mult stil sistemului de gaming.

Views: 0

Lasă un răspuns