ASUS lansează în România laptopurile multimedia N552 și N752

ASUS lansează pe piața românească două laptopuri noi din seria N: N552 cu diagonala de 15.6 inci și N752 cu diagonala de 17.3 inci. Acestea sunt cele mai noi și mai puternice modele din gama multimedia, oferind performanțe de top grație celei de a șasea generații de procesoare quad-core Intel Core i7 și a graficii NVIDIA GTX. Laptopurile încorporează cele mai noi și mai rapide tehnologii, precum SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 2) 10Gbit/s cu portul revoluționar Type-C, memoriile RAM DDR4 și soluțiile de stocare ultrarapidă SSD PCIe 3.0 x4.

12

Ecranul IPS 4K/UHD (3840×2160) oferă detalii uimitoare și efecte vizuale imersive cu reproducerea fidelă a culorilor. Ambele modele dispun de sunet ASUS SonicMaster, ce încorporează tehnologia ICEpower pentru o fidelitate audio desăvârșită. Capacul modelelor N552 și N752 este îmbrăcat în aluminiu, fiind ușor de deschis, practic și sofisticat în același timp, cu o mulțime de elemente de design ce-l scot în evidență.

Performanțe fără precedent
Procesoarele Intel Core i7 quad-core din cea de-a șasea generație, grafica NVIDIA GeForce GTX 960M și cea mai nouă versiune a sistemului de operare Windows 10 oferă performanțe la nivel desktop. Pentru un răspuns cât mai rapid, stocarea SSD PCIe x4 512GB cu viteze de 1500MB/s lucrează împreună cu 16GB de memorie RAM DDR4. Portul USB Type-C facilitează conectarea dispozitivelor, în timp ce SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 2) 10Gbit/s furnizează viteze ridicate de transfer, ce sunt de 20 de ori mai rapide ca USB 2.0 și de 2 ori mai rapide ca USB 3.0.

Efecte vizuale imersive la rezoluție 4K/UHD
ASUS N552 și N752 beneficiază de panouri IPS 4K/UHD (3840 x 2160), ce au de patru ori mai mulți pixeli comparativ cu un ecran Full HD. Cu o densitate de 282ppi, ecranul 4K/UHD oferă efecte vizuale incredibile, transformând fotografiile și clipurile video, chiar și cele mai mici texte devenind dintr-o dată mai clare. Tehnologia IPS previne desaturarea și reducerea contrastului atunci când ecranul este privit din unghiuri extreme, de până la 178 de grade. Cu o paletă largă de până la 72% NTSC, 100% sRGB și 74% Adobe RGB, culorile sunt redate cu acuratețe și sunt mai vii, comparativ cu ecranele standard. Tehnologia ASUS Splendid ajută că orice tip de conținut vizual să fie redat în parametrii optimi.

Sunet incredibil pe laptop
Complementar capacităților vizuale ale modelelor N552 și N752, ASUS SonicMaster cu tehnologie ICEpower, oferă seriei N un sunet surround bogat și clar, grație unor difuzoare frontale puternice. Cu un hardware avansat și software cu reglaje fine, seria N oferă un bas bogat și sunet de cristal, chiar și la un volum ridicat. Aplicația exclusivă ASUS AudioWizard le permite utilizatorilor să comute instant între cele șase moduri prestabilite pentru a obține cel mai bun sunet, pentru orice tip de conținut, în orice mediu.

Design cu stil
Capacul și zona tastaturii sunt acoperite cu aluminiu, iar efectul de undă din jurul grilei difuzoarelor, împreună cu muchiile tăiate fin, completează imaginea unui produs de calitate. Finisajele metalice cu cercuri concentrice reflectă spiritul Zen.

Ecranul este practic și sofisticat în același timp, având o mulțime de elemente de design ce-l scot în evidență, cum ar fi sigla ASUS iluminată. Tastatura ergonomică cu iluminare are o construcție robustă, dintr-o singură bucată, oferind o experiență plăcută în dactilografiere. Tastele minimaliste cu o cursă de numai 1.8mm sunt mai ușor de apăsat, în orice loc v-ați afla. Oferind versiuni cu diagonala de 15.6 și 17.3 inci, noua serie ASUS N este alegerea perfectă pentru înlocuirea sistemelor desktop, utilizatorii având posibilitatea de a lua cu ei conținutul digital preferat.

Prețuri și disponibilitate
Laptopurile ASUS N552 și N752 vor fi disponibile pe piața românească începând din luna ianuarie 2016. Prețurile aproximative pentru cele două modele pornesc de la 4449 lei și ajung până la 5749 lei.

ASUS București, 4 ianuarie 2016

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: