Artistul vizual Rafael Mantesso este primul fotograf care testează XperiaTM X

Artistul vizual din Brazilia, Rafael Mantesso, a devenit primul fotograf care a testat cel mai recent telefon inteligent de la Sony: Xperia X. Împreună cu o trupă de câini extrem de simpatici, Rafael a dat un tur al Barcelonei, și a realizat o serie de fotografii, folosind funcția de Focalizare Automată Anticipativă a noului Xperia X, personalizând apoi fotografiile, cu ilustrațiile sale caracteristice.

Rafael Mantesso 01

Mantesso a devenit un artist cunoscut în urmă cu trei ani, atunci când a trecut printr-un divorț. După ce fosta lui soție a plecat din casă, și-a dat seama că se simte singur într-o casă goală, cu toții pereții albi. Dar Jummy Choo, Bull Terrierul său Francez, l-a inspirat să înceapă să deseneze din nou, ceea ce i-a transformat viața cu totul, din momentul în care imaginile au devenit virale pe Instagram.

Acum, odată cu această nouă provocare, Rafael a trecut de la pereții săi albi, la întregul oraș, transformând Barcelona în pânza sa de pictat, cu ajutorul câtorva prieteni necuvântători ai designerilor pentru câini Brott Dog.

Echipa patrupedelor este formată din:

  • Nela, 7, Greyhound, Blând, iubitor și liniștit,
  • Sopa, 5, Retriever cu blană netedă, Blând și vioi,
  • Joy, 5, Plin de viață și isteț,
  • Pato, 3, Scotty, Aventuros și curajos,
  • Compi, 3, Dachshund cu păr sârmos, nerăbdător și agitat,
  • Eddie, 1, Jack Russell Terrier, Simpatic și inteligent.

Rafael a surprins instantanee ale cățelușilor plini de viață, folosind noua funcție de focalizare automată anticipativă a Xperia X, dezvoltat în colaborare cu inginerii camerei foto Sony  αTM. Astfel, el a putut selecta imaginea cățelușului pe ecran, iar apoi camera a anticipat mișcările acestuia, permițând un focus perfect, fără blurări.

După ce a fotografiat patrupedele, de-a lungul orașului, Rafael a prelucrat rezultatul în studioul lui, acolo unde transformă orice imagine în ceva memorabil. Astfel, cățelușii au apărut hrănind porumbei lângă Sagrada Familia, servind la bar în cartierul Ghotic din Barcelona sau visând la un os, într-una dintre numeroasele taverne din oraș.

„Este o provocare să fotografiezi un singur animal, dar cu atât mai mult șase, și am fost surprins de cât de ușor a fost să surprind cadre grozave cu acești cățeluși, chiar dacă ei se agitau și refuzau să stea într-un loc! Funcția Xperia X de focalizare automată anticipează mișcările, iar asta înseamnă că mereu vom avea fotografii clare.”, spune Rafael.

„Rafael are un stil unic și ușor de recunoscut, așa că este minunat să îl avem ambasador pentru noua serie Xperia X. Fotografiile care au rezultat sunt o dovadă a talentului său, dar și a calității tehnologiei foto a camerei Xperia X. A fost o adevărată plăcere să lucrăm cu el.”, spune Jun Makino, Senior Manager Sony Mobile.

Noile dispozitive Sony, Xperia X, Xperia X Performance și Xperia XA vor fi disponibile începând din această vară.

București, 11.05.2016 – Sony

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: