Articole gratuite inspirate de circuitul din SUA și șansa de a câștiga în cadrul COTA, cu ajutorul lui Daniel Ricciardo

Codemasters™ și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) prezintă un weekend „Free Play” cu ocazia următoarei curse, FORMULA 1 ARAMCO UNITED STATES GRAND PRIX 2022. Daniel Ricciardo, popularul pilot McLaren, se alătură acestei activări, oferind fanilor un ghid de „How to”, pentru parcurgerea circuitului de la Austin, cu ajutorul simulatorului. Numeroase articole inspirate de circuitul din SUA vor fi disponibile gratuit**, iar jocul va fi disponibil la un preț promoțional în acest weekend pentru cei care doresc să îl achiziționeze.

În intervalul 20-24** octombrie, jucătorii din întreaga lume vor avea șansa șă joace F1® 22 gratuit, pe durata cursei din acest weekend. Jocul va fi disponibil sub formă de free trial pentru PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (Steam). Jucătorii noi pot consulta promoțiile oferite de comercianți, întreg progresul din perioada de trial fiind salvat.

Pentru a veni în ajutorul jucătorilor noi dar și al celor deja experimentați, înainte de cursa din weekend, studioul a realizat un parteneriat alături de Daniel Ricciardo pentru a crea un ghid care include cele mai importante sfaturi ale sale, trucuri și secrete cu privire la abordarea circuitului din Austin în cel mai rapid mod posibil. Ricciardo dezvăluie, în stilul său carismatic și prin prisma propriei experiențe, detalii tehnice despre punctele de frânare, șicane diificile, depășiri sau zone DRS, explicând eforturile necesare pentru a cuceri pista.

„Pentru că Circuitul The Americas se apropie, ne-am dorit să facem ceva special și să permitem cât mai multor jucători să experimenteze noua eră a Formula 1,” spune Paul Jeal, Senior Director F1® Franchise în cadrul Codemasters. „De-a lungul acestui weekend de free trial, oricine poate experimenta adrenalina Formula 1, pentru o durată limitată de timp, și nu am fi putut găsi un antrenor mai buni care să ne prezinte circuitul, decât Daniel Ricciardo.”

Conținutul gratuit inspirat de circuitul din SUA este disponibil acum și prin mailul in-game, ca parte a festivităților pentru weekendul de cursă. Până pe 7 noiembrie toți jucătorii care se conectează vor primi un design de monopost, cască, costum și mănuși cu model Stars & Stripes, pentru toți piloții configurați de jucători.

Pentru știri despre F1® 22, vizitați site-ul web al jocului Formula 1® și urmăriți canalele sociale pe Instagram, Twitter, TikTok și YouTube.

*Perioadă de free trial cu durată limitată. Durata se poate modifica. Perioada de free trial se desfășoară începând cu 20 octombrie 2022 până la 09:59, ora locală, pe 24 octombrie 2022. Pentru a juca sunt necesare conexiunea la internet, un cont EA și acceptarea Acordului de utilizare EA (terms.ea.com). Se aplică Politica de confidențialitate și cookie-uri a EA (privacy.ea.com). Accesul pe anumite platforme poate necesita un cont premium. Conținut suplimentar din joc poate fi disponibil pentru cumpărare și este disponibil pentru utilizare continuă în versiunea completă a jocului; conținutul achiziționat nu va fi rambursat la finalizarea perioadei de încercare.

** Necesită F1® 22 și toate actualizările jocului

*** Doar pe PlayStation și Steam. Perioada de testare gratuită pentru Xbox se încheie pe 23 octombrie

Visits: 6

Lasă un răspuns