Apple și Cisco anunță un parteneriat pentru facilitarea accesului utilizatorilor de dispozitive iOS la ecosistemul Cisco

Apple® și Cisco® anunță un parteneriat care are ca scop facilitarea accesului utilizatorilor de dispozitive bazate pe sistemul de operare iOS la rețelele și la soluțiile Cisco destinate segmentului de business. Acordul presupune optimizarea rețelelor pentru astfel de echipamente și aplicații, integrarea iPhone® în ecosistemul de business al Cisco și oferirea de soluți de colaborare pentru iPhone și iPad.

collab-announce_fb_1200x1200_083115_box2

„iOS este cea mai bună platformă pentru mobil din lume și aproape toate companiile din topurile Fortune 500 și Global 500 au pus iOS în centrul strategiei lor în ceea ce privește mobilitatea”, spune Tim Cook, CEO Apple. „iPhone și iPad au devenit instrumente esențiale pentru forța de muncă modernă și schimbă modul în care ne rezolvăm sarcinile de serviciu. Împreună cu Cisco, credem că putem oferi companiilor instrumentele pentru a maximiza potențialul echipamentelor iOS și să ajutăm angajații să devină și mai productivi, folosind dispozitivele pe care deja le îndrăgesc”.

„95% dintre companiile din Fortune 500 contează pe rețelele și pe soluțiile de colaborare oferite de Cisco pentru ca angajații acestora să devină mai productivi”, spune John Chambers, președintele executiv al Cisco. Prin acest parteneriat oferim clienților comuni posibilitatea de a extinde cu foarte mare ușurință ecosistemul Cisco pe device-urile iOS, iar împreună îi vom ajuta să atingă noi niveluri de productivitate și eficiență”.

Cu ajutorul Apple, Cisco va oferi soluții special optimizate pentru iOS care vizează atât segmentele de mobil și cloud, cât și instrumente de colaborare, precum Cisco Spark™, Cisco Telepresence® și Cisco WebEx®.

București, 01 septembrie 2015 – Apple® și Cisco®

 

Views: 0

Lasă un răspuns