Aplicatia Miniprix acum pe platformele Android si IOS

Descarca aplicatia Miniprix (pentru Android sau iOS) pentru a fi la curent cu super ofertele Miniprix!

Asa am procedat si eu cu vestimentatia de toamna de la Miniprix . Am accesat Google Play, am cautat aplicatia miniPRIX si am instalat-o pe SMART-ul personal vizualizand sigla norocoasa de mai jos. miniprix Dupa un login cu contul de Facebook mi-am dat seama ca am intrat in lumea reducerilor de pret la imbracaminte si transport gratuit.

Da chiar la toate marimile si toate culorile un barbat isi poate descoperi produsul preferat si il poate comanda foarte usor numai prin atingerea touchscreenului.

Acum ca temperaturile au scazut ar merge un pulover bleu sa ne protejam caldura corporala ca si cel de jos.

mp

Nimic mai simplu dupa ce alegem marimea, culoarea si verificam existenta in stoc adaugam in cosul de cumparaturi si de restul se ocupa Miniprix.
In perioada asta nici pantofii nu mai merg si atunci am pus ochii pe o perehe de ghetute din piele intoarsa un adevarat chilipir.
mp1
La pantaloni voi scapa mai repede intrucat imi plac Jeansii din bumbac preferabil sa aiba o culoare mai inchisa.
mp2
Si nu in ultimul rand un hanorac negru cu interiorul vatuit care imi va fi mai aproape de piele atunci cand va fi vajul mai rau.
mp3
Si gata cu ce am voi trece si anotimpul rece, insa tot avand aplicatia instalata voi sta mereu cu ochii pe ofertele de la reduceri caci de aia exista Miniprix.

Hits: 8

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: