AOC prezintă primul monitor din noua linie premium de monitoare de gaming – AGON

AOC, unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor, a prezentat recent noua linie premium de monitoare de gaming – Seria AGON. Primul model este AG271QX care are în alcătuire ecranul TN, oferind o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. Imaginile rulate au o rată de reîmprospătare de 144 Hz și un timp de răspuns de 1 ms, mulțumită tehnologiei Addaptive-Sync (FreeSync compatibil, la o gamp de 30-144 Hz) ce reduce bruiajul și întreruperile, oferind cea mai bună performanță în materie de gaming.

Linia de monitoare AGON

Jucătorii care iubesc competiția nu doar că se pot baza pe imagini care rulează rapid și clar, dar și pe comenzi executate instantaneu și pe vizualul perfect, adaptat oricărei situații. Modul Low Input Lag AOC anulează procesarea anterioară în partea electronică a monitorului, deci, accelerează comanda prin mouse, tastatură și gamepad, oferind rezultate imediate. În același timp, controlul AOC pentru umbre le permite jucătorilor să modifice contrastul în foarte întunecat sau luminos, fără să afecteze calitatea zonelor echilibrate de restul suprafeței ecranului.

Jucătorii care nu se plictisesc niciodată și-ar dori un mediu ergonom și să se poată baza pe capacitatea de a-și ajusta monitorul. Baza ergonomică AOC AGON asigură confortul prin posibilitatea de ajustabilitate a înălțimii, înclinării, rotirii, și este marcat de o scală, astfel încât jucătorii să își poată seta monitorul după bunul plac.  Un plus de confort este asigurat  de tehnologia AOC Flicker-Free  și de modul AOC Low Blue Light, ambele având rolul de a proteja ochiul, de a reduce disconfortul și oboseala în timpul sesiunilor de gaming. Setările monitorului sunt piese-cheie, extrem de importante, care trebuie să fie modificate după bunul-plac al utilizatorului, deci trebuie să fie accesibile. Aceste aspecte le sunt asigurate jucătorilor. Nu doar că AOC face posibilă schimbarea setărilor presetate, dar adaugă și un gamepad – AOC QuickSwitch Controller – care îi permite utilizatorului să alterneze cu ușurință modul de joc, să ajusteze gradul de luminozitate, contrastul sau sa modifice alte setări.

Această prezentare necesită JavaScript.

Monitorul premium de gaming AOC AGON , destinat gamerilor competitivi, va fi disponibil din iunie 2016 la prețul recomandat de 2679 de lei.

Mai multe informații despre modelul AOC AGON AG271QX puteți găsi accesând http://www.aocgaming.com/en/.

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, designul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate în produse, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă displayuri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiar TPV Technology Limited, cel mai mare producător de displayuri LCD la nivel global. www.aoc-europe.com

București, 28 aprilie 2016 – AOC

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: