AOC prezintă noul site al companiei: mai accesibil și mai prietenos

 

AOC, unul dintre liderii pieței de monitoare pentru business, uz casic și pentru divertisment, a lansat la începutul lunii decembrie un nou website, ce ajută utilizatorii să navigheze mai ușor și mai rapid.

Mai clar, mai rapid, mai atrăgător și prietenos: AOC a ales un layout intuitiv pentru noul său website. Informații importante despre produse și cele mai noi știri, precum și platforma pentru service și suport sunt, de acum, la un click distanță.

Noul website AOC: www.aoc-europe.com

aoc

În plus, acum există o funcție de căutare mult mai ușor de folosit. Prin intermediul acestui instrument, utilizatorii pot folosi un număr mai mare de filtre pentru a găsi monitoarele care se potrivesc cel mai bine cerințelor lor. Indiferent dacă este vorba despre mărime, culoare, raport de aspect sau alte caracteristici, toate acestea pot fi ușor selectate cu ajutorul căsuței pentru bifare sau al sliderului.

Instrumentul de căutare „Find Products” de pe site-ul AOC

aoc1

Funcția „Find Products” este foarte utilă pentru cei aflați în căutarea unui model cu o serie de caracteristici bine definite. Prin simpla selectare a domeniului dorit – „Entertainment”, „Creative”, „Office” sau „Mobile” – o pre-selecție a celor mai potrivite monitoare este afișată în categoria aleasă. După ce au găsit monitorul dorit, utilizatorii vor fi direcționati către un distribuitor aflat în apropierea lor. În cazul în care sunt necesare informații suplimentare, sunt prevăzute, de asemenea, datele de contact ale reprezentanților AOC.

În rubrica „News”, utilizatorii au la dispoziție informații despre numeroasele premii câștigate de către AOC, oferite de către editori de specialitate și bloggeri. În Europa, există sute de astfel de distincții pe an.

„Noul nostru website a fost conceput pentru a oferi o experiență de utilizare intuitivă, care să ajute utilizatorii să găsească rapid și facil informațiile de care au nevoie; apropierea de utilizator a fost pilonul de bază al acestui concept”, spune Thomas Schade, Vice Președinte EMEA, AOC.

 Amsterdam, 11 decembrie 2014 – AOC

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: