AOC prezintă monitorul portabil myConnect E1759FWU, creat special pentru utilizatorii aflați tot timpul în mișcare

Mai mult spațiu, pentru o eficiență sporită: AOC introduce în portofoliul său un nou monitor ce se adresează utilizatorilor de notebook-uri sau alte computere portabile. Cu un ecran de 43,9 cm (17.3”), monitorul myConnect E1759FWU creează spațiu suplimentar pe display, pentru mai multă productivitate. În același timp, modelul este compatibil cu standardul USB 3.0, ceea ce permite atât o încărcare rapidă a dispozitivelor conectate, cât și o calitate superioară a imaginilor afișate. Simplu și practic: este nevoie de un singur cablu USB pentru transferul de date și pentru alimentare. Monitorul AOC este un adevărat „campion la categoria ușoară”, fiind ușor de instalat și de transportat de către orice utilizator.

E1759FWU_front_woman_design

Monitorul AOC E1759FWU oferă utilizatorilor spațiu suplimentar pe ecran, fără efort

Însoțitorul perfect pentru utilizatorii din mediul business

Prin modelul myConnect E1759FWU, AOC oferă utilizatorilor de dispozitive mobile un monitor cu dublă configurare. Astfel, utilizatorii din zona business își pot crea un mediu de lucru similar cu cel de la birou, chiar și atunci când nu se află la locul de muncă. Greutatea de numai 1,28 kg a monitorului, alături de designul super slim fac din acesta un însoțitor de nădejde în călătoriile de afaceri. Deși este portabil, monitorul myConnect impresionează cu un ecran de 43,9 cm (17,3”), ce atinge aproximativ mărimea unei coli A4. Mai mult, modelul oferă o soluție practică tuturor celor care au nevoie să împartă informații cu clienții: aceștia trebuie doar să privească pe ecranul suplimentar, fără a se înghesui în fața unui singur display. Pentru un transport ușor și sigur, monitorul include un manșon protector special.
Multi-tasking la un nou nivel

Pentru un confort sporit, suportul monitorului poate fi rotit, pentru a alterna cu ușurintă între o imagine landscape și una portrait. Această funcție de ergonomie este utilă mai ales pentru prezentări, vizualizări de documente și texte ample sau lucrul cu clienții de email. Atunci când nu este folosit, suportul monitorului poate fi pliat, pentru o depozitare practică. Pentru a face utilizarea monitorului myConnect E1759FWU și mai simplă, acesta este dotat cu software inteligent care facilitează controlul luminozității, al contrastului și al setărilor de energie. Porturile USB integrate în monitor permit conectarea a nu mai puțin de șase dispozitive, făcând posibil un nou nivel de multi-tasking pentru utilizatorii de notebook.

Un cablu pentru toate funcțiile

Pentru a evita disconfortul creat de transportul unui număr mare de cabluri, myConnect E1759FWU necesită un singur cablu USB 3.0, folosit atât pentru transfer de date, cât și pentru încărcare. Acest lucru este posibil datorită consumului scăzut de energie al monitorului, de numai 10 W. În același timp, portul USB 3.0, ce oferă o lățime de bandă de 5 GB, asigură o încărcare mai rapidă și o calitate uimitoare a imaginilor.

Monitorul myConnect E1759FWU va fi lansat în luna noiembrie a acestui an.

Amsterdam, 16 octombrie 2014 – AOC

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: