AOC prezintă două monitoare de gaming de 24″, cu rezoluție QHD

AOC, unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor, prezintă primul monitor pentru gaming de 24” cu rezoluție QHD din seria premium AGON. În timp ce AG241QC vine cu 165 Hz, tehnologie NVIDIA G-SYNC și NVIDIA ULMB, AG241QX se diferențiază având 144 Hz și tehnologie Adaptive-Sync.

AG241 (2)

În plus față de timpul de răspuns de 1ms, aceste caracteristici permit ambelor monitoare să ruleze jocurile fără să aibă lag și fără fenomenele de screen tearing și motion blur. De aceea, ambele modele vizează în special gamerii entuziasti și competitivi, îndeplinind dorința de a fi în permanență la limita a ceea ce este omenesc posibil.
O varietate de caracteristici care vizează confortul utilizatorului contribuie la gradul premium al monitoarelor pentru gaming AGON. Mulțumită AOC Ergo Dial Base disponibil atât pe AG241QG, cât și pe AG241QX, utilizatorii pot oricând să ajusteze ecranul în fncție de nevoile lor personale și pentru a garanta rezistența în sesiunile lungi de gaming. Aceste funcții includ ajustarea pe înălțime, o scală pentru a stabili nivelul preferat, precum și opțiuni de înclinare și rotire.
Confortul ochilor este la fel de important atunci când competițiile sunt de durată. De aceea tehnologia Flicker-free a AOC, prezentă atât la AG241Qg, cât și la AG241QX, induce un grad de flickr scăzut pentru a reduce disconfortul ochilor și oboseala. Modelul Adaptive-Sync merge chiar mai departe când vine vorba de modul Low Blue Light, reducând lumina albastră a undelor scurte adverse, fără să sacrifice calitatea culorii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Caracteristicile adiționale puternice ale AG241QX sunt AOC Low Input Lag, AOC Shadow Control și AOC Game Mode Presets disponibile pe keypad-ul special. În timp ce Low Input Lag se asigură că executarea comenzilor gamerilor are loc fără întârziere, AOC Shadow Control furnizează o ajustare rapidă a contrastului pentru o vizualizare cât mai bună a zonelor de identificare, nepunând în pericol zonele ecranului deja bine echilibrate. AOC Settings KeyPad este perfect pentru comutarea între varietatea de setări ale imaginii. Salvarea setărilor prestabilite și activarea instant a acestora la nevoie nu a fost niciodată mai ușoară.
AOC AGON AG241QX va fi disponibil începând cu august 2016 la prețul de 2009 lei, iar AOC AGON AG241QG la prețul de 2679 lei, o lună mai târziu, în septembrie 2016.
Despre AOC
AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, designul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă display-uri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de displayuri LCD la nivel global.

București, România – 28 iulie 2016 – AOC

Lasă un răspuns