AOC m2870Vhe & m2870Vq intrarea pe segmentul de piaţă al monitoarelor de 28” (71.1 cm)

AOC prezintă primele monitoare de 28” (71.1 cm) produse de companie. Atât modelul m2870Vhe, cât şi m2870Vq dispun de panouri MVA 16:9 de mari dimensiuni cu rezoluţie Full HD, ce oferă unghiuri de vizualizare largi și o luminozitate ridicată. Datorită timpului de răspuns foarte rapid și calității superioare a imaginii, monitoarele AOC sunt potrivite atât pentru rigorile din mediul profesional, cât şi pentru divertisment. Ambele modele se bucură de o gamă extinsă de opțiuni de conectare, modelul m2870Vq dispunând de un DisplayPort suplimentar.

 

 

 

 

image002

Culori pline de viață, pe un ecran de 28 de inci: AOC m2870Vq Culori vibrante la o scară impresionantă AOC îşi face intrarea pe segmentul de piaţă al monitoarelor de 28” (71.1 cm) odată cu lansarea celor două modele din gama Value, m2870Vhe şi m2870Vq. Datorită panoului cu tehnologie MVA, cele două monitoare oferă un contrast impresionant, de 3000:1, alături de claritate şi culori vii, la unghiuri de vizualizare de până la 178°. În mediul profesional, modelele pot fi folosite și pentru sarcini care necesită o calitate superioară a culorii, precum design-ul grafic. În plus, dimensiunea generoasă a ecranului facilitează lucrul cu documente de mari dimensiuni sau cu programe ce necesită mai multe ferestre. Cu un timp de răspuns de numai 5 ms, cele două display-uri Full HD sunt ideale pentru jocuri video şi filme, oferind imagini cursive, fără efect de ghosting. Luminozitatea de 300 cd / m² permite afişarea imaginilor clare chiar și în medii cu lumină ambientală puternică. O gamă largă de conectori și funcții inteligente Prin intermediul porturilor D-Sub, DVI şi HDMI, cele două modele suportă atât conexiuni analogice, cât şi digitale. AOC m2870Vq dispune de un DisplayPort suplimentar şi difuzoare stereo încorporate.

 

În același timp, software-ul inteligent oferă o experiență de utilizare mai comodă. În timp ce “e-Saver” şi “Eco Mode” contribuie la reducerea consumul de energie, “i-Menu” permite utilizatorilor să modifice setările monitorului cu ajutorul mouse-ului. Funcţia “Screen+” a fost creată special pentru multitasking, împărțind ecranul în patru ferestre individuale, accesibile prin intermediul unor scurtături. Eficiență energetică Ambele modele AOC răspund celor mai exigente standarde de sustenabilitate, precum TCO 6.0 sau Energy Star 6.0, datorită panourilor LED de ultimă generație. Cele două monitoare sunt disponibile la preţul de 1299 lei pentru modelul m2870Vhe şi 1349 lei pentru modelul m2870vq.

Visits: 0

Lasă un răspuns